Images

I'm Precious Nail Polish
Tap to zoom
-40% ÁRLESZÁLLÍTÁS

I'm Precious Nail Polish

Üveghatású körömlakk.
5 ml / 0.17 fl oz    |    Ref. 230130A001
 

Az I’m Precious körömlakk szikrázó hatását az összetételében megtalálható nagyméretű gyöngyöknek köszönheti, melyek mélységet és térhatást keltenek. Használható önmagában egy kirobbanóan fénylő hatásért vagy top coat-ként egy többdimenziós ragyogásért.

A 440 sörtéjű, lekerekített, lapos maxi applikátor optimális felvételt és kibocsátást tesz lehetővé.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Parabénmentes
Olaszországban készült

36M 5 ml / 0.17 fl oz

Az I'm Precious Körömlakk gyantákban és plaszticizáló anyagokban gazdag összetétele szuper csillogó, ellenálló és gyorsan száradó réteget képez. Textúrája magas viszkozitású a plumping hatásért és a telt, sima felületű körmökért.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Parabénmentes
Olaszországban készült

A színes körömlakk felvitele előtt mindig használj egy speciális Pupa bázist, hogy megvédd a körmöket és fokozd a körömlakk tartósságát. Vidd fel az I’m Precious színt 2 rétegben, a két felvitel között hagyd tökéletesen megszáradni. A térfogat hatás és a fényes eredmény hangsúlyozásához vigyél fel Gel Top Coat terméket. Tanács: a tartósság fokozásához a körömlakkot a köröm külső szélére is fel kell felvinni.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, TRISILOXANE, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, OXIDIZED POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)