• Red Queen Eau de Parfum

  RED QUEEN EAU DE PARFUM

  Egy kifinomultan érzéki, cinkos Eau de Parfum kollekció. Hat illat, melyek mindegyikét egy-egy eltérő illatjegy-csoport inspirált, és melyek csak arra várnak hogy megismerd, megszeresd és ajándékozd őket.

  Tudj meg többet
 • Home Spa

  HOME SPA

  Kíméletes termékek, melyek küldetése, hogy élményekkel és pihenéssel ajándékozzanak meg. Különböző illatok, melyek mindegyikére sajátos Aromaterápiás Olajok és Hatóanyagok jellemzők.

  Tudj meg többet
 • Pupart

  PUPART

  Exkluzív ajánlatok és kedvezmények válogatott termékeinkre. A szépségedet kiemelő Smink termékek, Kollekciók a kedvenc stílusod kialakításához, célzott Kozmetikai kezelések és testápoló termékek a bőr kiegyensúlyozott hidratálásához és táplálásához.

  Tudj meg többet

PUPA MILANO ONLINE SHOP

Üdvözlünk Magyarország egyedüli hivatalos online PUPA üzletében! Fedezd fel smink-termékcsaládunkat, sminkkészleteinket, arc- és testápoló termékeinket, valamint a bármely alkalomra tökéletes ajándékötleteinket! Kövesd bizalommal tanácsainkat és oktató videóinkat! Használd ki exkluzív akcióinkat! Vásárold meg termékeinket hivatalos honlapunkon keresztül, online üzletünkben, amely Magyarország egész területén biztosítja a gyors kiszállítást.