Vamp! Scented Trasparente Base & Top Coat - PUPA Milano
Vamp! Scented Trasparente Base & Top Coat
3.090 Ft

Vamp! Scented Trasparente Base & Top Coat

Illatosított, áttetsző alapozó és fedőlakk, vörös illatváltozatban.

9 ml / 0.30 fl oz / 230136A200

3.090 Ft
 
1

A Vamp! Eau de Parfum illatváltozataiban készült Vamp! alapozó és fedőlakk tökéletes választás a Vamp! körömlakkal való együttes használatra a professzionális végeredményért. Alapozó lakként használva védi a körmöket, és javítja a Vamp! körömlakk tapadását. Fedőlakként használva fokozza a körömlakk fényét, plumping hatását, tartósságát, továbbá „illatanyag boosterként” működik a Vamp! körömlakk számára. A illat a körömlakk száradását követően válik érezhetővé, és az összetételében nagy koncentrációban megtalálható illatanyagnak köszönhetően a körmök hosszú időn át illatosak maradnak. A csomagolása a Vamp! Eau de Parfum miniatűr változata, és az ikonikus Vamp! szempillaspirál alakját utánozza. Az barázdált kupakhoz rögzített, lapos, legyező formájú, 300  sörtéből álló lekerekített „"fan brush" applikátor könnyű és jól sikló felvitelt és egyenletes, ellenőrzött színkibocsátását biztosítja.
Nem tartalmaz: toluolt, formaldehidet, DBP-t (dibutil-ftalátot) és kámfort

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Származási hely: Olaszország

24 M

A nitrocellulóz alapú átlátszó összetétele védi a körmöket, és javítja a színes körömlakk tapadását. A plaszticizáló anyagok egyrészt védőréteget képeznek a színes körömlakkon, megelőzve annak lepattogzását és növelve a tartósságát, másrészről pedig fokozzák a fényét és a plumping hatást. Az összetételében megtalálható Vamp! Eau de Parfum-jával azonos illatanyag fokozza a Vamp! körömlakk illatát.

Csintalan és érzéki illat.

Vidd fel a Vamp! alapozó és fedőlakkot a körmök védelméhez és a Vamp! körömlakk tartósságának növeléséhez.
Vigyél fel rá egy réteg Vamp! Körömlakkot.
Használd ismét a Vamp! alapozó és fedőlakkot ragyogás, a plumping hatás, a tartósság és az illat fokozásához.
Várj, amíg minden réteg tökéletesen megszárad. 
Az illat a körömlakk és az alapozó és fedőlakk száradását követően válik érezhetővé.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETOCRYLENE, N-BUTYL ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CI 60725 (VIOLET 2)

[Ljava.lang.String;@69dace70