ÁRU VISSZASZOLGÁLTATÁSA ÉS VISSZAFIZETÉSEK

PUPA számára a vásárlók elégedettsége a legfontosabb szempont, éppen ezért termékeink gyártásakor a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk a minőségre és a hatékonyságra, valamint a nemzetközi kozmetikai szabványok betartására.
Ugyanakkor, ha mégsem lennél elégedett vásárlásoddal, ne aggódj: a megrendelés kézbesítésétől számítva 14 napod van az áru visszaküldésére.
Először azt javasoljuk, hogy lépj kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a kérések közül az "Árut szeretnék visszaszolgáltatni" c. választva: így csapatunk lépésről lépésre követ a visszaszolgáltatás során.

AZ ÁRU VISSZAJUTTATÁSA

Az áru visszajuttatásához az általad vásárolt termékeket vissza kell küldened raktárunkba. A raktár címe:

PUPA, c/o Arvato Services Italia s.r.l.
Via Pietro Nenni 51/B
24050 Calcinate (BG) - ITALY


Ne feledd, hogy az áru visszaküldéséhez fontos, hogy a termékeket az eredeti PUPA csomagolásban (vagy egy ugyanolyan robusztus dobozban) add fel, a csomagban található, megfelelően kitöltött fuvarlevél kíséretében.

VISSZAFIZETÉS MÓDJA

Amint raktárunk megerősíti a csomag átvételét, gondoskodunk a megrendelés és a szállítási költségek visszautalásáról (a visszaküldött áru szállítási költségei téged terhelnek). A visszautalás az alábbi módok egyikén történhet:
1) A vásárláshoz használt hitelkártya vagy PayPal
2) Banki átutalás (az utánvéttel fizetett megrendelésekhez) A második esetben a visszautaláshoz meg kell adnod folyószámlád adatait.