Fedezd fel a MYPUPA-t

Iratkozz fel a MyPUPA közösségbe, hogy különleges kedvezményekhez juss, hozd létre kívánságlistádat és vásárolj online egyszerűbben és gyorsabban.

Még nem vagy regisztrálva?

Lépj a profilodba

A 12.500 Ft összegtől kezdődő megrendelések szállítása ingyenes

A 12.500 Ft összegtől kezdődő megrendelések
szállítása ingyenes

Dolgozz velünk

Ha szeretnél a Pupa Milano-nál dolgozni, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldd el nekünk az önéletrajzod.
Amennyiben jelentkezésed felkelti érdeklődésünket, a HR osztályunk meg fog keresni téged.

TÁJÉKOZTATÁS – DOLGOZZON NÁLUNK!
A Micys Company S.p.A. ("Micys" vagy "Adatkezelő") (székhely: Monza, Via Appiani 25, Olaszország, központi ügyintézés helye: Casatenovo (LC), via de Gasperi 22, Olaszország, adószám: IT02089840967, adóazonosító: 0208984096, bejegyezve a Monzai és Brianzai Cégnyilvántartásban, cégjegyzékszám: 02089840967), mint az adatkezelés adatkezelője a D.lgs. 196/2003 („Adatvédelmi Kódex” vagy „Kódex”) 13. cikke alapján ezúton tájékoztatja Önt, hogy azok a személyes adatok, amelyeket az önéletrajza önkéntes elküldésével megadott a társaságunknak, a fent említett Adatvédelmi Kódex szerinti olasz jogi szabályozás, valamint a jelen honlap szerinti Adatvédelmi Szabályzat alapján lesznek kezelve.
 
A felhasználó szabadon adhatja meg az elküldött önéletrajzában szereplő, illetve a jelen honlap más részein beírt személyes adatait, és megadja a specifikus, tájékozott hozzájárulását azokhoz az adatkezelési tevékenységekhez, amelyeknél erre szükség van, így különösen azon adatok tekintetében, amelyek különleges adatnak, illetve bűnügyi személyes adatnak minősülhetnek. Ide tartozik az olyan személyes információ, ami lehetővé teszi a faji eredet, nemzetiséghez tartozás, a vallásos, filozófiai vagy más világnézeti meggyőződés, politikai vélemény, pártállás, érdek-képviseleti szervezeti tagság, vallási, filozófiai, politikai vagy érdekképviseleti jellegű egyesületben vagy szervezetben való tagság, valamint az egészségre vagy szexuális életre vonatkozó személyes adat, bűncselekmény ismert vagy gyanított elkövetésére vagy folyamatban levő eljárásra vonatkozó adat nyilvánosságra hozatalát
 
Az iratok és önéletrajzok választható, kifejezett és önkéntes, a jelen honlapon vagy a vonatkozó kommunikációs vagy regisztrációs szakaszokon való megadása magába foglalja az adatok és a megkeresések megválaszolásához szükséges címek összegyűjtését és bármely más, azonos célból a kommunikációban szereplő személyes információt. Bármely adatot felhasználhatják értékelési céllal, valamint munkaerő felvételre a feldolgozásért felelős, az adatkezelő által kijelölt személyek, akik az adminisztrációhoz és személyzeti politikához vagy olyan társaságspecifikus területekhez tartoznak, amelyeknek az önéletrajzot címezték, vagy – ha szükséges – az Adatvédelmi Kódex 29. és 30. cikkeinek megfelelően kinevezett adatkezelő által, a fenti célokhoz szükséges időre, ideértve az elektronikus eszközökön és az interneten történő felhasználást is.
 
Az adatfeldolgozó a DS GROUP SPA (székhely: Via Pompeo Mariani 4, 20128 Milano, Olaszország), mint a jelen honlap üzemeltetéséért és karbantartásáért felelős szolgáltató. Az adatfeldolgozók frissített listája az adatkezelő fizikai címére küldött egyszerű kéréssel elérhető. 
 
Az adatai megadása választható, ugyanakkor az adatszolgáltatás megtagadása lehetetlenné teheti a fenti tevékenység kifejtését. 
 
Azok, akikre a személyes adatok utalnak, bármikor megerősítést kérhetnek az ilyen adatok létezéséről, valamint megismerhetik az ilyen adatok tartalmát és eredetét, ellenőrizhetik a pontosságát vagy az integrációját, frissítését vagy azok kijavítását kérhetik (Adatvédelmi Kódex 7. cikke). Ezen Cikk alapján az érintett kérheti a jogsértő módon kezelt adat törlését, névtelen formába történő átalakítását vagy blokkolását, valamint hogy jogos okból bármely esetben megtiltsa az adatkezelést. A kéréseket az adatkezelő fizikai címére kell elküldeni.