Images

Vamp! Nail Polish
Tap to zoom

Vamp! Nail Polish

Sparkling edition gél hatású illatosított körömlakk.
9 ml / 0.30 fl oz    |    Ref. 030169A307
 

Próbáld ki a Vamp! Körömlakkok telt színeivel párosítva Accent vagy kismatched manikűrök létrehozásához.

A Vamp! Eau de Parfum illatváltozataiban készült Vamp! körömlakk, a gyengéden illatozó és csábító gél hatású körmökért. 
Mikro és maxi méretű gyöngyökkel dúsított, egyedülálló textúra, mely lenyűgözően szikrázó finishű, háromdimenziós plumpling hatást hoz létre. A körmök teltségét egy a lepattogzásnak különösen ellenálló, szuper fényes és egyenletes színű filmréteg biztosítja.
Az illat a körömlakk száradását követően válik érezhetővé, és az összetételben nagy koncentrációban megtalálható illatanyagnak köszönhetően a körmök hosszú időn át illatosak maradnak.
A csomagolása a Vamp! Eau de Parfum miniatűr változata, mely az ikonikus Vamp! szempillaspirál alakját utánozza, és kizárólag ebben a limitált kiadásban egy szalaggal ékesített dobozka formáját ölti, mely ajándékcsomagolásnak is tökéletes.
A barázdált kupak aljához rögzített, lapos, legyező formájú, 300 sörtéből álló lekerekített „fan brush” applikátor könnyű és jól sikló felvitelt és egyenletes, ellenőrzött színkibocsátást biztosít. 
Nem tartalmaz: toluolt, formaldehidet, DBP-t (dibutil-ftalátot) és kámfort.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Származási hely: Olaszország

24 M 9 ml / 0.30 fl oz

Összetétele nagy mennyiségben tartalmaz mikro és maxi gyöngyöket a lenyűgözően szikrázó hatásért.
A különleges műgyanták és a termékben nagy koncentrációban megtalálható nitrocellulóz egy telt és egyenletes színű filmréteget hoznak létre, melynek háromdimenziós hatása egy féltartós körömlakkéhoz hasonlítható.
A plaszticizáló anyagok páratlan lepattogzás elleni védelmet biztosítanak a körömlakknak, és elősegítik a tartós ragyogást.
Az esszencia alakjában megtalálható koncentrált illatanyag tökéletes egyensúlyban áll az összetétellel és hosszan tartó, diszkrét illatot kölcsönöz.

Merész és rockos szellemű illat

Vidd fel a Vamp! alapozó és fedőlakkot, amellyel megóvhatod a Vamp! körömlakkot és fokozhatod a tartósságát.
Vigyél fel rá egy réteg Vamp! körömlakkot.
Vidd fel a Vamp! alapozó és fedőlakkot, a ragyogás, a plumping hatás, a tartósság és az illat intenzitásának növeléséhez.
Várj, amíg minden réteg tökéletesen megszárad. 
Az illat a körömlakk és az alapozó és fedőlakk száradását követően válik érezhetővé.
Próbáld ki önmagában vagy a Vamp! körömlakkok telt színeivel párosítva.
Az accent manikűrhöz vigyél fel egy telt színt minden körmödre, és csak a gyűrűs ujjadon használj egy sparkling színt.

Próbáld ki például a Vamp! 305 Rock Black + Vamp! 308 Dazzle Black párosítást.
A mismatched manikűrhöz viszont vigyél fel a körmeidre telt és sparkling színeket vegyesen. Például: Vamp! 302 Irreverent

Fuchsia + Vamp! 303 Audacious Purple + Vamp! 307 Platinum Silver.
 

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES), CI 60725 (VIOLET 2), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE) , CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77820 (SILVER), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 73360 (RED 30, RED 30 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 12085 (RED 36, RED 36 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések