Images

Vamp! Nail Polish
Tap to zoom

Vamp! Nail Polish

Sparkling edition gél hatású illatosított körömlakk.
9 ml / 0.30 fl oz    |    Ref. 030169A306
 

Próbáld ki a Vamp! Körömlakkok telt színeivel párosítva Accent vagy kismatched manikűrök létrehozásához.

A Vamp! Eau de Parfum illatváltozataiban készült Vamp! körömlakk, a gyengéden illatozó és csábítóan gél hatású körmökért. 
Mikro és maxi méretű gyöngyökkel dúsított, egyedülálló textúra, mely lenyűgözően szikrázó finishű, háromdimenziós plumpling hatás elérését teszi lehetővé. A körmök teltségét egy a lepattogzásnak különösen ellenálló, szuper fényes és egyenletes színű filmréteg biztosítja.
Az illat a körömlakk száradását követően válik érezhetővé és az összetételében nagy koncentrációban megtalálható illatanyagnak köszönhetően a körmök hosszú időn át illatosak maradnak.
A csomagolása a Vamp! Eau de Parfum miniatűr változata és az ikonikus Vamp! szempillaspirál alakját utánozza és kizárólag ebben a korlátozott kiadásban egy szalaggal ékesített dobozka formáját ölti, mely ajándékcsomagolásnak is tökéletes.
A barázdált kupak aljához rögzített, lapos, legyező formátumú, 300 lekerekített sörtéből álló "fan brush" applikátor könnyű és gördülékeny felvitelt és a szín egyenletes, ellenőrzött kibocsátását biztosítja. 

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor.
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

24 M 9 ml / 0.30 fl oz

Összetétele nagy mennyiségben tartalmaz mikro és maxi gyöngyöket egy lenyűgözően szikrázó hatásért.
A különleges műgyanták és a benne nagy koncentrációban megtalálható nitrocellulóz egy telt és egyenletes színű filmréteg elérését teszik lehetővé, melynek háromdimenziós hatása csakis egy féltartós körömlakkéhoz hasonlítható.
A plaszticizáló anyagok a körömlakknak páratlan lepattogzás elleni ellenállóságot kölcsönöznek és elősegítik a tartós ragyogást.
Az esszencia alakjában megtalálható koncentrált illatanyag tökéletes egyensúlyban áll az összetétellel és a körömlakknak hosszan tartó, diszkrét illatot kölcsönöz.

Merész és rockos szellemű illat

Vidd fel a Vamp! Alapozót & Fedőlakkot, hogy védd és növeld a Vamp! Körömlakk tartósságát.
Vigyél fel egy réteg Vamp! Körömlakkot.
Vidd fel a Vamp! Alapozót & Fedőlakkot, hogy fokozd a ragyogást, a plumping hatást, a tartósságot és az illatot.
Várj, amíg minden réteg tökéletesen megszárad. 
Az illat a körömlakk és az alapozó & fedőlakk száradását követően válik érezhetővé.
Próbáld ki önmagukban vagy a Vamp! Körömlakkok telt színeivel párosítva.

Egy accent manikűrhöz vigyél fel egy telt színt minden körmödre és csak a gyűrűs ujjadra egy sparkling színt. Például Vamp! 305 Rock Black + Vamp! 308 Dazzle Black.

Egy mismatched manikűrhoz viszont az egyes körmökre telt és sparkling színeket használj vegyesen. Például: Vamp! 302 Irreverent Fuchsia + Vamp! 303 Audacious Purple + Vamp! 307 Platinum Silver.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES), CI 60725 (VIOLET 2), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE) , CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77820 (SILVER), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 73360 (RED 30, RED 30 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 12085 (RED 36, RED 36 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések