A Vamp! Eau de Parfum illatváltozataiban készült Vamp! alapozó és fedőlakk tökéletes választás a Vamp! Körömlakkal való együttes használatra egy professzionális végeredményért. Alapozóként használva védi a körmöket és elősegíti a Vamp! Körömlakk tapadását. Fedőlakként használva fokozza a körömlakk fényét, plumping hatását, tartósságát, továbbá „illatanyag boosterként” működik a Vamp! körömlakk számára. Az illat a körömlakk száradását követően válik érezhetővé és az összetételében nagy koncentrációban megtalálható illatanyagnak köszönhetően a körmök hosszú időn át illatosak maradnak. A csomagolása a Vamp! Eau de Parfum miniatűr változata és az ikonikus Vamp! Szempillaspirált alakját utánozza. Az barázdált kupakhoz rögzített, lapos, legyező formátumú, 300 lekerekített sörtéből álló "fan brush" applikátor könnyű és gördülékeny felvitelt és a szín egyenletes, ellenőrzött kibocsátását biztosítja.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

24 M 9 ml / 0.30 fl oz

A nitrocellulóz alapuló átlátszó összetétele védelmet nyújt a körmök számára és növeli a színes körömlakk tapadását. A plaszticizáló anyagok egyrészt védőréteget képeznek a színes körömlakkon, megelőzve annak lepattogzását és növelve a tartósságát, másrészről pedig fokozzák a fényét és a plumping hatást. Az összetételében megtalálható Vamp! Eau de Parfum-ével azonos illatanyag fokozza a Vamp! Körömlakk illatát.

Merész és rockos szellemű illat.

Vidd fel a Vamp! Alapozót & Fedőlakkot a körmök védelméhez és a Vamp! Körömlakk tartósságának növeléséhez.
Vigyél fel egy réteg Vamp! Körömlakkot.
Vidd fel a Vamp! Alapozót & Fedőlakkot fény, a plumping hatás, a tartósság és az illat fokozásához.
Várj, amíg minden réteg tökéletesen megszárad. 
Az illat a körömlakk és az alapozó & fedőlakk száradását követően válik érezhetővé.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETOCRYLENE, N-BUTYL ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CI 60725 (VIOLET 2)