FIZETÉSEK

Ha a PUPA hivatalos online üzletében vásárolsz, megrendeléseid biztonságosak és garantáltak.

Online üzletünkben az alábbi módok egyikén fizethetsz vásárlásaidért:
• hitelkártya vagy betéti kártya: INGYEN
• PayPal: INGYEN

FIZETÉS HITELKÁRTYÁVAL

A PUPA weboldal elfogadja a legfontosabb VISA és MasterCard hitel- és betéti kártyákat. Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelés befejezése előtt meg kell adnod kártyád adatait.. Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy ezeket az információkat az adatátvitel során kódolják, kezelésük tehát teljes biztonságban történik. Ezenkívül PUPA soha nem szerez tudomást hitelkártyád számáról: kizárólag a művelettel kapcsolatos adatokról kapunk értesítést. A biztonság további garanciájaként a hivatalos PUPA üzlet 3D Secure csalás elleni rendszert alkalmaz: ezért, a hitelkártya adatainak bevitele után, néhány esetben kérhetik a biztonsági kód megadását (MasterCard SecureCode és Verified by Visa).

Tájékoztatunk, hogy 2021. január 1-től kezdődően néhány új, az elektronikus fizetéssel kapcsolatos európai szintű szabály lépett életbe, melyek többek között szigorúbb feltételeket írnak elő az ügyfél személyazonosságának ellenőrzésére, angolul a Strong Customer Authentication vagy SCA tevékenységre vonatkozóan. Ebből következően a fizetés során, a tranzakció megerősítéséhez egy SMS-ben érkező ún. „egyszer használatos” jelszó megadását kérhetjük tőled. Ennek általános célja az elektronikus fizetések biztonságosabbá tétele, valamint a nem engedélyezett tranzakciók megakadályozása.

Sokat dolgoztunk azon, hogy átdolgozzuk és ezzel az új eljárással összeférhetővé, és ezáltal összességében biztonságosabbá, valamint az ügyfeleink számára kényelmesebbé tegyük a checkout folyamatunkat.

Amennyiben problémát észlelsz a fizetés során javasoljuk, hogy a bankoddal együtt ellenőrizd, hogy a használt hitelkártyád alkalmas-e ezekre az új eljárásokra. Ha nem szeretnél várni, válaszd az online üzletünk bármely másik engedélyezett fizetési módját.

FIZETÉS PAYPAL-LAL

Ha PayPalfiókkal rendelkezel és azzal szeretnéd a hivatalos PUPA üzletben tett vásárlásaidat fizetni, semmi gond! Mielőtt befejezed a rendelést, e-mail címeddel és jelszavaddal be kell lépned PayPal fiókodba a fizetés befejezéséhez. Semmilyen pénzügyi jellegű információ nem kerül továbbításra rendszerünkhöz, éppen ezért a PayPal az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetési rendszernek tekinthető.