Images

Vamp! Sparkling Eyeshadow
Tap to zoom
-40% ÁRLESZÁLLÍTÁS

Vamp! Sparkling Eyeshadow

Csillogó Hatású Szemhéjfesték.
2.1 g / Net Wt 0.074 oz    |    Ref. 040209A002
 

A szokatlan érzékiségű textúra igazi, rendkívül finom, csillogó-villogó gyöngyök forrázata. Rendkívüli csillogással teszi ékessé a szem sminket és új, vibráló ragyogást kölcsönöz a tekintetnek. Az arany színárnyalat tökéletes az értékes fénypontok, a fekete pedig a végtelen visszaverődésű, mágneses vonzerejű smokey eyes külső létrehozásához.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes

Olaszországban készült

6M 2.1 g / Net Wt 0.074 oz

Az összetétel egy innovatív gyöngy- és pigment keveréket egyesít egy kötőanyag keverékkel, melyek tapadást és kiváló színtisztaságot biztosítanak. A különleges olajok hozzáértő technológiával létrehozott elegye rendkívül érzékivé és krémessé varázsolja az érintést.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes

Olaszországban készült

Vegyél egy kis mennyiségű terméket az applikátor lapos felével, apró mozdulatokkal vidd fel a fekete színt a szem sarokba vagy az egész szemhéjra, az arany színt a mozgó szemhéj közepére vagy a könnycsatorna közelébe értékes fénypontok létrehozásához. Közvetlenül az ujjakkal is fel lehet vinni, hogy élvezze egyedülálló érzékiségét.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

TALC, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, CETYL DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE)