Találd meg a hozzád illő Vamp! szempillaspirált

Milyen szempillákra vágysz? Fedezd fel a hozzád leginkább illő hatást!

Tudtad, hogy a Vamp! Szempillaspirált 2012-ben dobták először piacra és hogy azonnal káprázatos sikerre tett szert? De ez csak a kezdet. Az első, forradalmian új termékből kiindulva a PUPA egy teljes szempillaspirál termékcsaládot hozott létre, hogy minden igényedet kielégítse. Ezen az oldalon ezeket szeretnénk bemutatni és segíteni szeretnénk neked a választásban.

A Vamp! Szempillaspirál a Pupa ikonikus szempillaspirálja. Lépésről lépésre modulálható térfogatú, intenzív és túlméretezett szempillák felépítését teszi lehetővé a műszempillák színpadias hatását biztosítva, azok kényelmetlen viselete nélkül. Tartós, vízálló változatban is elérhető.

Applikátor: ívelt formájú és lágy sörtés rost applikátora maximális kibocsátást biztosít.

Vásárolj online

Az ikonikus Vamp! Szempillaspirál egy rendkívüli Forever változatban egy túlontúl-méretezett, felülmúlhatatlanul tartós és elkenődésmentes dús hatásért. Mindig tökéletes szempillák!

Applikátor: Az ívelt formájú, sűrű és puha rostokból álló kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és ultra bőséges,modulálható, egyenletes dús hatásért.

Vásárolj online

Íme csábítás új eszköze azok számára, aki egy veszélyesen szexi tekintetre vágynak: a MVamp! Sexy Lashes Szempirál dúsít, megemel és ível. Szédítő ívek és új vonalak által kiemelt szempillák.

Applikátor: aszimetrikus és ívelt formájú maxi size rost applikátor a szuper ívelt és megformált szempillákért.

Vásárolj online

Vamp! Explosive Lashes Szempillaspirál: la térfogat legmagasabb fokú kifejezése egy kompromisszumok nélküli túlzó hatásért. A szempillákat eddig soha nem látott bőséggel vonja be és vastagítja meg.

Applikátor: maxi size rost applikátor lágy sörtékkel és ível formával egy kirobbanó hatású kibocsátásért.

Vásárolj online

Azok számára, akik csomómentes, maxi térfogatra és tökéletesen szétválasztott szempillákra vágynak a PUPA létrehozta a Vamp! Definition Szempillaspirált.. A rendkívüli térfogat és a definiált szempillák többé már nem illúzió csupán.

Applikátor: fésű hatású, hengeres formájú rugalmas szilikonból készült applikátor, a szétválasztott szempillákért.

Vásárolj online

A Vamp! All In One Szempillaspirál növeli a szempillák térfogatát, íveli és meghosszabbítja azokat, továbbá egy valódi erősítő kezelésnek köszönhetően serkenti természetes növekedésüket egy ellenállhatatlan tekintetért.

Applikátor: orsószerű, hengeres alakú lágy sörtés applikátora a legrövidebb szempillákat is eléri.

Vásárolj online

A Vamp! Extreme Szempillaspirálunk már az első felvitelkor gazdagon vonja be a szempillákat a tövektől a végekig, egy színpadias hatásért. Minden tekintet a szemekre összpontosul, mintha csak reflektorfény világítaná meg azokat.

Applikátor: az ívelt alakú félmerev szilikonból készült applikátora maximális kibocsátást biztosít.

Vásárolj online

NÉZD MEG A REKLÁMFILMET: