Tudtad, hogy a Vamp! Szempillaspirált 2012-ben dobták először piacra és hogy azonnal káprázatos sikerre tett szert? De ez csak a kezdet. Az első, forradalmian új termékből kiindulva a PUPA egy teljes szempillaspirál termékcsaládot hozott létre, hogy minden igényedet kielégítse. Ezen az oldalon ezeket szeretnénk bemutatni, hogy segíteni tudjunk neked a választásban.

A Vamp! Szempillaspirál a Pupa ikonikus szempillaspirálja. Lépésről lépésre növelhető térfogatú, intenzív és túlméretezett szempillák felépítését teszi lehetővé a műszempillák színpadias hatását biztosítva, azok kényelmetlen viselete nélkül. Tartós, vízálló változatban is elérhető.

Applikátor: ívelt formájú és lágy sörtés rost applikátora maximális színfelvitelt biztosít.

Vásárolj online

Az ikonikus Vamp! Szempillaspirál egy rendkívüli Forever változatban az elképesztően hosszú szempillákért és a felülmúlhatatlanul tartós, elkenődésmentes dús hatásért. Mindig tökéletes szempillák!

Applikátor: Az ívelt formájú, sűrű és puha rostokból álló kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni az ultra hosszú pillákért, és az építhető egyenletesen dús hatásért.

Vásárolj online

Íme csábÍme, a csábítás új eszköze azok számára, akik veszélyesen szexi tekintetre vágynak: az  Vamp! Sexy Lashes Szempillaspirál  dúsít, megemel és ível. Szédítő ívek és új vonalak által kiemelt szempillák.
Applikátor: aszimmetrikus és ívelt formájú maxi size rost applikátor a maximálisan ívelt és megformált szempillákért.

Vásárolj online

Vamp! Explosive Lashes Szempillaspirál: szédítő térfogat egy kompromisszumok nélküli extra hosszú hatásért. A szempillákat eddig soha nem látott mértékben vonja be és vastagítja meg.

Applikátor: maxi size rost applikátor lágy sörtékkel és ívelt formával a kirobbanó hatásért.

Vásárolj online

Azok számára, akik csomómentes, maxi térfogatra és tökéletesen szétválasztott szempillákra vágynak, a PUPA létrehozta a Vamp! Definition Szempillaspirált. A látványos térfogat és a definiált szempillák többé már nem illúzió csupán.

Applikátor: fésű hatású, hengeres formájú rugalmas szilikonból készült applikátor, a szétválasztott szempillákért.

Vásárolj online

A Vamp! All In One Szempillaspirál növeli a szempillák térfogatát, íveli és meghosszabbítja azokat, továbbá egy valódi erősítő kezelésnek köszönhetően serkenti természetes növekedésüket, hogy a tekinteted ellenállhatatlan legyen.

Applikátor: orsószerű, hengeres alakú lágy sörtés applikátora a legrövidebb szempillákat is eléri.

Vásárolj online

A Vamp! Extreme Szempillaspirálunk már az első felvitelkor gazdagon vonja be a szempillákat a tövektől a végekig, a színpadias hatásért. Minden tekintet a szemekre összpontosul, mintha csak reflektorfény világítaná meg azokat.

Applikátor: az ívelt alakú félmerev szilikonból készült applikátora maximális termékfelvitelt biztosít.

Vásárolj online

NÉZD MEG A REKLÁMFILMET: