Találd meg a hozzád illő Vamp! szempillaspirált

Milyen szempillákra vágysz? Fedezd fel a hozzád leginkább illő hatást!

Tudtad, hogy a Vamp! Szempillaspirált 2012-ben dobták először piacra és hogy azonnal káprázatos sikerre tett szert? De ez csak a kezdet. Az első, forradalmian új termékből kiindulva a PUPA egy teljes szempillaspirál termékcsaládot hozott létre, hogy minden igényedet kielégítse. Ezen az oldalon ezeket szeretnénk bemutatni és segíteni szeretnénk neked a választásban.

A Vamp! Szempillaspirál a Pupa ikonikus szempillaspirálja. Lépésről lépésre modulálható térfogatú, intenzív és túlméretezett szempillák felépítését teszi lehetővé a műszempillák színpadias hatását biztosítva, azok kényelmetlen viselete nélkül. Tartós, vízálló változatban is elérhető.

Applikátor: ívelt formájú és lágy sörtés rost applikátora maximális kibocsátást biztosít.

Vásárolj online

Íme csábítás új eszköze azok számára, aki egy veszélyesen szexi tekintetre vágynak: a MVamp! Sexy Lashes Szempirál dúsít, megemel és ível. Szédítő ívek és új vonalak által kiemelt szempillák.

Applikátor: aszimetrikus és ívelt formájú maxi size rost applikátor a szuper ívelt és megformált szempillákért.

Vásárolj online

Vamp! Explosive Lashes Szempillaspirál: la térfogat legmagasabb fokú kifejezése egy kompromisszumok nélküli túlzó hatásért. A szempillákat eddig soha nem látott bőséggel vonja be és vastagítja meg.

Applikátor: maxi size rost applikátor lágy sörtékkel és ível formával egy kirobbanó hatású kibocsátásért.

Vásárolj online

Azok számára, akik csomómentes, maxi térfogatra és tökéletesen szétválasztott szempillákra vágynak a PUPA létrehozta a Vamp! Definition Szempillaspirált.. A rendkívüli térfogat és a definiált szempillák többé már nem illúzió csupán.

Applikátor: fésű hatású, hengeres formájú rugalmas szilikonból készült applikátor, a szétválasztott szempillákért.

Vásárolj online

A Vamp! All In One Szempillaspirál növeli a szempillák térfogatát, íveli és meghosszabbítja azokat, továbbá egy valódi erősítő kezelésnek köszönhetően serkenti természetes növekedésüket egy ellenállhatatlan tekintetért.

Applikátor: orsószerű, hengeres alakú lágy sörtés applikátora a legrövidebb szempillákat is eléri.

Vásárolj online

A Vamp! Extreme Szempillaspirálunk már az első felvitelkor gazdagon vonja be a szempillákat a tövektől a végekig, egy színpadias hatásért. Minden tekintet a szemekre összpontosul, mintha csak reflektorfény világítaná meg azokat.

Applikátor: az ívelt alakú félmerev szilikonból készült applikátora maximális kibocsátást biztosít.

Vásárolj online

NÉZD MEG A REKLÁMFILMET: