A forradalmian új, vízzel szemben rendkívül ellenálló, térfogatnövelő szempillaspirál* 
Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák színpadias hatása, a viselésük kellemetlensége nélkül. Miért kellene lemondanod a szemsminkről a vízparton? A hullámos kialakítású kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé. 
Extrablack.

*Műszeres vizsgálat és használat közben 20 nőn.  
A szín és a smink hatás tartósságának értékelésére vízbe merülést követően került sor.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

6M 9 ml / 0.30 fl oz

A szabadalmaztatott Pupa összetétel egy rendkívül vízálló Víztaszító Polimert párosít egy Plasztikus Filmbevonóval, mely a szempillákat egyenként beburkolja. A Természetes és Szintetikus Viasz keverék krémes és gazdag, nagy rekonstruáló erejű textúrát biztosítanak.

A puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé.

 

*Műszeres vizsgálat és használat közben 20 nőn.  
A szín és a smink hatás tartósságának értékelésére vízbe merítést és magas hőmérsékletnek, illetve nedvességnek való expozíciót követően került sor.

Alacsony allergia kockázat

Szemészetileg tesztelt

Parabénmentes

Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek

Gyártás helye: Olaszország
 

A szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat azok csúcsáig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen.

Miután a textúra teljesen megszáradt, javasolt ismét alkalmazni.
A smink lemosásához használjon Pupa Two-Phase Make-Up Remover lemosót.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

ISODODECANE, PARAFFIN, VP/EICOSENE COPOLYMER, CERA ALBA (BEESWAX), PENTAERYTHRITYL HYDROGENATED ROSINATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AQUA (WATER), SILICA, POLYQUATERNIUM-7, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CI 77499 (IRON OXIDES)