Images

Eyebrow Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder
Tap to zoom
-30% ÁRLESZÁLLÍTÁS

Eyebrow Intense Powder Intensifying Eyebrow Powder

Szemöldököt intenzívebbé tevő por.
1 g / Net Wt 0.035 oz    |    Ref. 040206A002
 

Hihetetlen szabad por a telt és intenzívvé tett, természetes hatású szemöldökért. Pigmentált, rendkívül vékony és alig tapintható textúrája tökéletesen illeszkedik a szemöldökhöz, kiszínezve azt és kitöltve az üres területeket. A smink eredmény modulálható. A kényelmes és praktikus, habból készült applikátor tökéletes az egyszerű és kényelmes felvitelhez. Ideális mind a vékony, mind a vastag vonalak megrajzolásához.

Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes

6M 1 g / Net Wt 0.035 oz

Az ásványi porok magas koncentrációja opalizáló tulajdonságokkal rendelkező textúrát biztosít; az olajok és viaszok keveréke vékonnyá és bársonyossá teszik a textúrát.

Használat előtt alaposan össze kell rázni a terméket és az applikátort ütögetve el kell távolítani a fölösleges port. A terméket a szemöldök belső sarkától kifelé haladva kell felvinni, feltöltve az üresebb területeket a kívánt intenzitás eléréséig.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

EYEBROW INTENSE POWDER

INGREDIENTS:

BORON NITRIDE, DIMETHICONE, SILICA, POLYETHYLENE, PENTYLENE GLYCOL, PUMICE, CAPRYLYL GLYCOL, KAOLIN, DIMETHICONOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CAPRYLHYDROXAMIC ACID , GLYCERIN, TOCOPHEROL

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE)