Images

Skinny Liner
Tap to zoom
 

A filcből készült, vékony,hosszított formájú hegy nagyon finom és rendkívül precíz vonalak megrajzolását teszi lehetővé. Tökéletes a szempillatövek vonalának kiemeléséhez és lélegzetelállítóan hatásos geometrikus  és a hangsúlyos, grafikus vonalak megrajzolásához.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes

6M 1 ml / 0.034 fl oz

A víz alapú összetételének köszönhetően gyorsan szárad, és folyékony, könnyű textúrát, illetve rendkívül jól tapadó filmréteget hoz létre. A magas pigmentarány tiszta és intenzív színt kölcsönöz.

A szemhéjtus felvitelét kezdd a szem belső sarkánál, és haladj kifelé. A szemhéjtus hegye a szemhéjra illesztést követően enyhén meggörbül, így lehetővé teszi a nagyon vékony vonalak megrajzolását. A szempilla ívvel párhuzamosan használva tökéletesen követi a szem természetes formáját, és azonnal ultra vékony vonalat rajzol, mely kiemeli a szempillatő vonalát.

A terméket tárold a hegyével lefelé fordítva

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, COCO-GLUCOSIDE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, SODIUM BENZOATE, AMMONIUM HYDROXIDE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, CI 77266 NANO (BLACK 2)