Images

Made to Last Liner
Tap to zoom
 

Az intenzív, fekete színű vonalak felülmúlhatatlan időtállóságot biztosítanak, az elkenődés kockázata nélkül. Az idő múlásával is rugalmas és kényelmes marad, ellenállva az víznek és a nedvességnek. A vékony, slim tushegy egyszerű és egyenletes felvitelt biztosít. Rendkívül vékony és a kifogástalan sarkok megrajzolásához szükséges vastag vonalak meghúzásához is tökéletes.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

6 M 3,2 ml / 0.108 fl oz

Krémes és gazdag textúrája egy hajlékony és rugalmas filmet hoz létre, mely tökéletesen tapad a szemhéjra követve a szem természetes alakját a cracking hatás kockázata nélkül.

A szempillatőtől rajzoljon egy vonalat, a szem belső sarkától kifelé indulva, a szemhéjtus hegyét tartsa a könnycsatorna irányába. A megrajzolt vonal legyen összhangban a szem természetes formájával.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCOL PALMITATE, ACRYLATES/DIMETHYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES COPOLYMER, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, C11-15 PARETH-7, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM LAURYL SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, TOCOPHEROL, CI 77499 (IRON OXIDES)

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések