Pontos vonalvezetésű automata szemtus ceruza, intenzív szín és végtelen gördülékenység. Puha és könnyen felvihető, egy tartós, telt színű szemsminkért. A hegye visszahúzható.

Parabénmentes

A speciális Viaszok és olajok keverék puhává és krémessé teszi az összetételt, míg az Illóanyagok tökéletes tapadást biztosítanak. A Pigmentek bőséges és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező C- és E-vitaminnal dúsított receptúra.

A szemzugból kiindulva húzz egy többé-kevésbé vastag vonalat a felső szempilla ív mentén, a szem természetes formáját követve. A tekintet keretbe foglalásához ismételd meg a műveletet az alsó szempilla ív mentén is.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

POLYETHYLENE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYBUTENE, CERA ALBA (BEESWAX), SILICA SILYLATE, BORON NITRIDE, ISONONYL ISONONANOATE, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRABEHENATE, STEARYL DIMETHICONE, SYNTHETIC BEESWAX, OCTADECENE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77019 MICA , CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE)

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések