Pontos vonalvezetésű automata szemkihúzó ceruza, intenzív szín és végtelenül lágy siklás a bőrön. Puha és könnyen felvihető, a tartós, telt színű szemsminkért. A hegye visszahúzható.

Parabénmentes

A speciális viaszok és olajok keveréke puhává és krémessé teszi az összetételt, míg az illékony anyagok tökéletes tapadást biztosítanak. A pigmentek bőséges és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező C- és E-vitaminnal dúsított receptúra.

A szemzugból kiindulva húzz egy vékony vagy vastagabb vonalat a felső szempilla ív mentén, a szem természetes formáját követve. A tekintet keretbe foglalásához ismételd meg a műveletet az alsó szempilla ív mentén is.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

POLYETHYLENE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYBUTENE, CERA ALBA (BEESWAX), SILICA SILYLATE, BORON NITRIDE, ISONONYL ISONONANOATE, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRABEHENATE, STEARYL DIMETHICONE, SYNTHETIC BEESWAX, OCTADECENE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77019 MICA , CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE)

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések