Images

Lasting Color Extreme Kit Primer e Top Coat
Tap to zoom
 

Két exkluzív, a Lasting Color Extreme termékkel közösen kifejlesztett termék, egy primer és egy top coat:  innovatív rendszer 3 egyszerű lépésben 1. lépés Primer 2. Szín 3 .Top Coat, mely rendkívüli csillogású, hosszan tartó hatást és rendkívüli tartósságot biztosít (átlag tartósság 9 nap*). 

Extreme Primer – Tartós Alap, mely védi a körmöt és ideális alapot képez a Lasting Color Extreme tökéletes tapadásához, fokozva annak tartósságát.
Extreme Top Coat – Rögzítő Top Coat, mely egységes réteget képez a körmön a Lasting Color Extreme színnel az időtálló csillogó hatásért és a repedéseknek ellenálló tatósságért. 

*22 nőn végzett teszt használat közben
Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor.
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

 

24M 2x 5 ml / 0.17 fl oz

Extreme Primer: a különleges Filmképző- és Tapadó Anyagok filmréteget hoznak létre, melyek lehetővé teszik a tökéletes körömre tapadást, meghosszabbítva a körömlakk tartósságát.
Extreme Top Coat: a félig tartós körömlakk techológiától "kölcsönvett" UV Absorber Fotoiniciátor úgy fejti ki hatását, hogy maximális tartósságot biztosítson. Az új generációs Polimer Keverék módosítások nélkül megtartja az extra ragyogó hatást, miközben a Kötőanyagok rögzítik a színt és megvédik a repedésektől.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor.
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

Tökéletesen tisztított kézre és körmökre alkalmazza a rendszert.
1. lépés:  vigyen fel egy Extreme primer réteget a Lasting Color Extreme tartósabbá tétele érdekében.
2. lépés: vigyen fel két réteg Lasting Color Extreme színt, a két felvitel között hagyja tökéletesen megszáradni.
Harmadik lépés:  vigye fel az Extrem Top Coat terméket a tökéletesen megszáradt Lasting Color Extreme színre, az egész körömre és a körömhegyre a szín megkötése érdekében, fokozva annak csillogását és tartósságát. 
Gyors száradás: nincs szükség UV/LED lámpákra.
Pupa körömlakk lemosóval eltávolítható, nem kell pakolást használni, sem lecsiszolni a köröm felületét.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

EXTREME TOP COAT

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, HEA/IPDI ISOCYANURATE TRIMER/PG CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/IPDI/PPG-15 GLYCERYL ETHER COPOLYMER, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, CI 60725 (VIOLET 2)

EXTREME PRIMER

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, POLYVINYL BUTYRAL, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, SILICA, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, N-BUTYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-1

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések