Images

Setting Powder
Tap to zoom
 

Egy szuper vékony, szabad por, mely az arcot könnyű felhőbe burkolja; tökéletesen rögzíti a sminket matt ragyogású végeredménnyel, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.
Használható a smink frissítéséhez is, az arc fényességének megszüntetése érdekében, az arc elnehezítése nélkül.
Az univerzális Translucent árnyalat minden bőrtípushoz megfelelő és nem befolyásolja a smink színét.

MINDEN BŐRTÍPUSHOZ
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Nem komedogén
Parabénmentes
Olajmentes
Olaszországban készült

12M 4.5 g / Net Wt 0.158 oz

A high-tech összetétel Természetes Szilícium-dioxidot tartalmaz, ami egy nagy bőrfaggyú-felszívó hatású ásványi por, mely eltávolítja az arcról a felesleges fényességet.
A különleges Átlátszó Mikronizált Pigmentek ultra könnyűvé teszik a textúrát és kiválóan alkalmasak minden bőrtípushoz, a smink színének torzítása nélkül.

MINDEN BŐRTÍPUSHOZ
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Nem komedogén
Parabénmentes
Olajmentes
Olaszországban készült

A SMINK RÖGZÍTÉSÉHEZ:
kis mennyiségű púdert kell felvinni a smink elkészítését követően. Körkörös mozdulatokkal kell indulni az arc közepétől, a kontúrok felé árnyalva.

A SMINK FRISSÍTÉSÉHEZ:
napközben az arc túlzott fényességének megszüntetésére kell használni. A könnyű textúrának köszönhetően a smink nem nehezíti el az arcot.

BAKINGHEZ:
a korrektor fölé bőségesen felvíve (a járomcsontok és a szemkontúr alá, az állra, az orrháton és a homlok közepére) tökéletes a fény-árnyék hatás, valamint az arc háromdimenziós hatásának kialakításához.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

TALC, MAGNESIUM STEARATE, MICA, SILICA, DIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, POTASSIUM SORBATE, LAUROYL LYSINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES)