Images

Glow Obsession Liquid Highlighter
Tap to zoom

Glow Obsession Liquid Highlighter

All over fémes hatású folyékony highlighter.
13.5 ml / 0.45 fl oz    |    Ref. 050132A002
 

Értékes, rendkívül érzéki folyékony highlighter, mely szinte „elolvad” a bőrön, és meglepően fémes fényű hatást hoz létre. Egyetlen csepp termék elegendő a járomcsontok, az orrnyereg, a szemöldökív és a Cupido-ív kiemeléséhez. Ha az egész arcot ragyogóvá szeretnéd tenni, keverj össze néhány csepp terméket a hidratáló krémmel, a primerrel vagy az alapozóval.
Fényhatás: közepestől nagyfokúig.

12M 13.5 ml / 0.45 fl oz

Extra fémes hatású, innovatív folyékony textúra, mely az exkluzív kezelt gyöngyöknek és a filmképző hatóanyagoknak köszönhetően tartós, kifinomult metálfényű hatást kölcsönöz. 

Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Parabénmentes.

 

Használat előtt alaposan rázd fel.
Vidd fel a highlightert az arc kiugró területeire – a járomcsontokra, az orrnyeregre, a szemöldökív fölé és alá és a Cupido-ívre.
Használhatod önmagában vagy a smink fölé is. Az intenzívebb hatás érdekében a termék eldolgozásához használd az ujjbegyedet vagy a Professional Brushes termékcsalád Foundation Brush ecsetét.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

HYDROGENATED DIDECENE,ISODODECANE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,MICA,HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE,HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER,TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE,1,2-HEXANEDIOL,CAPRYLYL GLYCOL

[+/- (MAY CONTAIN):

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE,SILICA,CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES),CI 77861 (TIN OXIDE)]