Images

Glow Obsession Liquid Highlighter
Tap to zoom
 

Értékes folyékony rendkívül érzéki, elolvad a bőrön, meglepően fémes hatást létrehozva. Egyetlen csepp termék elegendő a járomcsontok, az orrnyereg, a szemöldökív és a Cupido-ív kiemeléséhez. Ha az egész arcon fényes hatást szeretnél elérni, keverj össze néhány csepp terméket a hidratáló krémmel, primerrel vagy alapozóval.
Fényesség: közepestől nagy fokúig.
 

12M 13.5 ml / 0.45 fl oz

Extra fémes hatású, innovatív folyékony textúra, mely az exkluzív Kezelt Gyöngyöknek és Filmképző Hatóanyagoknak köszönhetően tartós, kifinomult metál hatást kölcsönöz. 

Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Parabén mentes.

 

Használat előtt alaposan össze kell rázni.
A megvilágítót az arc kiemelkedő területeire - a járomcsontokra, az orrnyeregre, a szemöldökív fölé és alá és a Cupido-ívre - kell felvinni.
Önmagában vagy az arc smink fölé is használható. Az intenzívebb hatás érdekében a terméket ujjainkkal vagy a Professional Brushes termékcsalád Foundation Brush ecsetével célszerű árnyalni.
 

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

HYDROGENATED DIDECENE,ISODODECANE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,MICA,HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE,HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER,TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE,1,2-HEXANEDIOL,CAPRYLYL GLYCOL

[+/- (MAY CONTAIN):

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE,SILICA,CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES),CI 77861 (TIN OXIDE)]