Értékes folyékony rendkívül érzéki, elolvad a bőrön, meglepően fémes hatást létrehozva. Egyetlen csepp termék elegendő a járomcsontok, az orrnyereg, a szemöldökív és a Cupido-ív kiemeléséhez. Ha az egész arcon fényes hatást szeretnél elérni, keverj össze néhány csepp terméket a hidratáló krémmel, primerrel vagy alapozóval.
Fényesség: közepestől nagy fokúig.
 

Extra fémes hatású, innovatív folyékony textúra, mely az exkluzív Kezelt Gyöngyöknek és Filmképző Hatóanyagoknak köszönhetően tartós, kifinomult metál hatást kölcsönöz. 

Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Parabén mentes.

 

Használat előtt alaposan össze kell rázni.
A megvilágítót az arc kiemelkedő területeire - a járomcsontokra, az orrnyeregre, a szemöldökív fölé és alá és a Cupido-ívre - kell felvinni.
Önmagában vagy az arc smink fölé is használható. Az intenzívebb hatás érdekében a terméket ujjainkkal vagy a Professional Brushes termékcsalád Foundation Brush ecsetével célszerű árnyalni.
 

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

HYDROGENATED DIDECENE, ISODODECANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, MICA, HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SILICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE)