Images

#READY4SELFIE Contouring & Strobing Powder Palette
Tap to zoom

#READY4SELFIE Contouring & Strobing Powder Palette

Kompakt porok az arc kontúrozásához és a strobing technikához
17.5 g / Net Wt 0.61 oz    |    Ref. 050077A002
 

Készen állsz egy csodás szelfire?
Kövesd a divatos smink irányzatot, az arc kiemelésének és az esztétikai hibák csökkentésének művészetét. 
A contouring a fény-árnyék váltakozásán alapuló technika, amelynek célja az arc körvonalazása és az arányok módosítása. Matt fényű, könnyű és selymes porok, a fény-árnyék játék létrehozásához az arcon a tökéletes, természetesen sima hatásért.
A strobing az arc fénnyel történő kihangsúlyozásának technikája, amely a kiugró részek kiemelésén alapul.
Aranyfényű gyöngyökkel gazdagított fényesítő por. A gyöngyök magukba zárják a fényt, és stroboszkóp-hatást hoznak létre az arcodon.
A paletta 4 színt és egy rövid sminkelési útmutatót tartalmaz, melynek segítségével  
te is elkészítheted az éppen divatos hatásokat.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes 
Illatanyagmentes
Származási hely: Olaszország

 

12M 17.5 g / Net Wt 0.61 oz

Contouring: különleges pigment és por keverék, mely tökéletes tapadást biztosít, és természetes hatású fény-árnyék játékot hoz létre. Rendkívüli tartósság és abszolút komfort.
Az új generációs Soft Focus porok optikailag csökkentik az esztétikai hibákat és a mimikai ráncokat, felfrissítik, simává és ragyogóvá teszik az arcot.
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Illatanyagmentes

Strobing: aranyban játszó selymes fényű mikrogyöngyökkel dúsított összetétel, mely visszaveri a fényt és ragyogóvá varázsolja a bőrt.
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Illatanyagmentes

Találd meg a rád jellemző arcformát, és töltsd le a neked megfelelő smink ötleteket

Ovális arc
Ez az arctípus gyöngéd és kiegyensúlyozott vonalú. A homlok, a járomcsontok és az áll egymással harmóniában vannak.

Kerek arc
Ennek az arctípusnak a vonásai lágyak, és az arc inkább széles. A homlok, a járomcsontok és az áll kevéssé hangsúlyosak.

Hosszúkás arc
Ennek az arctípusnak a vonásai hegyesek, és az arc vonala nyújtott. A homlok magas, a járomcsontok kevéssé hangsúlyosak, és az áll hosszúkás.

Szögletes arc 
Ennek az arctípusnak a vonásai szögletesek, és az arc inkább széles. A homlok és az állkapocs szélesek, a járomcsontok hangsúlyosak.

Háromszögletű arc
Ennek az arctípusnak a vonásai hegyesek, és az arc inkább hosszúnak mondható. A homlok széles, az állkapocs kevéssé hangsúlyos és az áll hegyes.

Fordított háromszögletű arc
Ennek az arctípusnak a vonásai merevek, és az arc inkább széles. A homlok keskenyebb az állkapocsnál, az áll pedig szögletes.
 

 

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

HIGHLIGHTER (1) INGREDIENTS:

TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PETROLATUM, DEHYDROACETIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID

CONTOUR (2-3-4) INGREDIENTS:

TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, POLYPROPYLENE, ALUMINA, ZINC STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA

(+/-) THEY MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET) CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 77861 (TIN OXIDE)