A szemöldök keret a tökéletes tekintethez. Az ívük, a vastagságuk befolyásolja az arc méreteit és harmóniáját” állítja Giorgio Forgani, márkánk Make up artist Ambassadorja! Ezért a Pupa egy lépésről lépésre szóló útmutatót dolgozott ki, hogy a segítsen neked a tökéletes „keretet”, létrehozásában, mely harmonikussá és még szebbé varázsolja az arcod.

1A SZEMÖLDÖK HOSSZA

Hogy megtudd, melyik a számodra tökéletes szemöldök forma fogj egy pálcikát és a végét illeszd az orrod végéhez. Az 1 pont a szemöldök kiindulási pontját, a 2 pont az ívét, a 3 a végpontját jelöli.

2A SZEMÖLDÖK ARÁNYAI

Hogy megismerd a szemöldököd megfelelő arányait csak azt kell fejben tartanod, hogy a B pont soha nem lehet alacsonyabb az A és a C pontoknál. A C pont soha nem lehet alacsonyabb az A pontnál. A B pontot megemelve az arc optikailag hosszabbnak, a halántékok irányába eltolva szélesebbnek tűnik.

3A SZEMÖLDÖK FORMÁJA ÉS VASTAGSÁGA

AMinden archoz létezik egy sajátos szemöldök forma: a hossz, az arányok és a forma nem csak a tekintet tökéletes keretének megalkotásához járulnak hozzá, hanem megfelelő harmóniát teremtenek az arc geometriájában.


4ÉS MOST… ÖLTÖZTESD FEL A SZEMÖLDÖKÖD!

Miután megismerted a szemöldököd megfelelő arányait, válaszd ki a hozzád illő megjelenést: természetes, definiált vagy intenzív.

  • Ha a természetes megjelenést kedveled, a tartós True Eyebrow Pencil szemöldök ceruzát ajánljuk számodra: vízálló és tökéletesen kitölti a szemöldököd ritkás területeit; majd használd az áttetsző Eyebrow Fixing Gel termékünket, mely rögzíti és kifésüli a szemöldököt, anélkül, hogy elnehezítené azt. Vagypedig, ha tonizálnád és természetesen dús hatásúvá tennéd a szemöldököd, javasoljuk, hogy a rögzítéshez hasznád a Eyebrow Plumping Gel terméket.

  • Ha egy mikroblading hatású, definiáltabb megjelenésre vágysz, a High Definition Eyebrow Pencil vízálló automata tollat ajánljuk számodra, melynek nagyon pontos felvitelt biztosító vékony hegyével nagyon pontos felvitelt tesz lehetővé és játszi könnyedséggel rajzolhatsz „szálanként megrajzolt” hatást. Végül, a ceruza kivitelű Duo All Over Korrektor és Megvilágító matt ceruzájával átformálhatod a szemöldököd ívét, megvilágító használatával pedig fényt adhatsz a szemöldökív alatti résznek.

  • Egy megformált és szuper intenzív megjelenéshez válassz az alábbi 3 termék közül: Eyebrow Definition Cream, cmely erősen pigmentált, krémes, se vékony textúrájával kitölti és megrajzolja a szemöldököt. Vízálló és tartós. A Eyebrow Intense Powder, egy rendhagyó, szabad por a hozzá tartozó újszerű applikátorral, mely matt hatásával lehetővé teszi a szemöldök tökéletes kitöltését és definiálását. Végül pedig, az Eyebrow Design Set, un mini kit completo di tutti gli strumenti indispensabili per la cura delle tue sopracciglia. Una cera fissante, una polvere compatta, una pinzetta professionale e un doppio applicatore.