Pupa Karácsony

Közeleg a Karácsony... kezd a visszaszámlálást a PUPA-val!

Az ikonikus PUPA Whales Sminkkészletére az óceánok királynőjét, a bálnát leginkább képviselő északi formavilág, lágy és egyszerű vonalak, és poros színek jellemzők.

Az idei Pupart kollekció napjaink legmeghatározóbb irányzataiból merít inspirációt: a napnyugta meleg és élénk színei, az állatmintás díszítések és a dizájn és a divat világát lehengerlő neonszínek.

Fedezd fel a kihagyhatatlan Kit Make Up készleteket, melyekben a PUPA legnépszerűbb termékekei párosulnak olyan exkluzív táskákkal, borítéktáskákkal, hátizsákokkal és mini kozmetikai táskákkal, melyeket bárhova magaddal vihetsz.

Ha szereted átengedni magad a elragadó illatjegyek lágy hangulatának, fedezd fel az új Red Queen parfümöket, melyek mindegyike tökéletes ajándék lehet önmagad vagy a szeretteid számára.

Találj rá a hat illatváltozat eleganciájára a Kit Red Queen készletek kollekciójában is. Fürdéshez használatos és fürdés utáni bath & body termékek a legújabb divatirányzatok által inspirált értékes, bársony Beauty Organiserben.

Az ünnepekkel együtt elérkezik az idő a pihenésre, és hogy gondját viseld önmagadnak és testednek az új Kit Home Spa készletek segítségével. Ideális termékek, melyekkel valódi wellness rituálét kelthetsz életre a saját otthonodban. Bőrradírok, tusoló habok és testápoló krémek egy tágas kozmetikai táskában.