Pupa Karácsony

Közeleg a Karácsony... kezd a visszaszámlálást a PUPA-val!

A Squirrel sminkkészletek a PUPA új, ikonikus sminkkészletei: lágy vonalak és pasztellszínek a természet szépségét juttatják az eszünkbe, és persze azt, hogy mennyire fontos, hogy megóvjuk azt. Ezen gondolatoktól megihletve a PUPA, a TREEDOM-mal együttműködve egy 1000 fából álló erdőt ültetett.

Az ez évi Pupart kollekció az aktuális trendeket testesíti meg, hogy egy mindig exkluzív, különleges és trendi day & night megjelenést tudhass magadénak.

Az idei karácsonyra a PUPA a Vamp! Beauty Box-okat készítette számodra. Egy exkluzív neszeszer, mely a Vamp! franchise nélkülözhetetlen darabjait rejti magában. Mire vársz? Idén nyűgözz le mindenkit a teljeskörű és káprázatos szemsminkeddel!

Fedezd fel a kihagyhatatlan Sminkkészleteket , melyekben a PUPA legnépszerűbb termékekei párosulnak olyan exkluzív neszeszerekkel, borítéktáskákkal, táskákkal és mini kozmetikai táskákkal, melyeket bárhova magaddal vihetsz.

Ha szereted a színeket és a csillámokat és egy örömteli és pozitív életérzésekkel teli üzenettel szeretnél megajándékozni valakit, vásárold meg az új Glitter Lab kapszulakollekciót: 6 különböző illatváltozatban kapható Bath&Body termékek, gazdagon csillogó neszeszerekben.

És még nincs vége! Az új Red Queen. készleteket a legújabb divattendenciák és állatminták inspirálták. Az exkluzív Bath & Body termékeket valódi divatkiegészítővé átváltozó neszeszerek rejtik magukban.

Ez sem elég? Fedezd fel a PUPA ajándékötleteit!

Végül, ne felejtsd el, hogy a checkout során kérheted a Red Box-ot, a PUPA exkluzív ajándékcsomagolását, mely lehetőséget nyújt számodra, hogy az ajándékhoz egy személyes üzenetet is mellékelj.