A szájmaszk viselés mára már a mindennapos rutin része, de ki mondta hogy ezért le kellene mondanod a sminkelésről? Elég, ha a megfelelő termékeket választod!

Tollpihe hatású, könnyű textúrák és rendkívül hosszan tartó formulák a viselés során stabil sminkért: ezek a Mask Friendly termékek alapvető tulajdonságai.

Fedezd fel a Pupa valamennyi ajánlatát, hogy újragondold a sminked és káprázatosan nézz ki a szájmaszk alatt is!


MASK FRIENDLY ARCSMINK TERMÉKEINK

A maszkbarát smink egyik elengedhetetlen összetevője a primer.
Próbáld ki a Prime Me primert, mely tökéletessé és láthatóan simává varázsolja a bőrt, puhává és bársonyossá változtatva azt, vagy a Natural Side Primert, 8,5%-ban természetes összetevőkkel. Használd őket önmagukban vagy az alapozó alatt, egy rendkívüli tartósságért.

Hagyd, hogy a szájmaszk alatti viselésre ideális Wonder Me, alapozó lenyűgözzön. Üde és ultrakönnyű textúrája ellenáll a víznek és a nedvességnek és hosszú időn át kifogástalan marad. Ha leveszed a szájmaszkot, nem marad el a meglepetés!

A szem körüli sötét foltok és a fáradtság jeleinek korrigálásához használd a Sport Addicted korrektort.. Az izzadságálló formulájának köszönhetően ellenáll a szájmaszk alatt felgyülemlő nedvességnek.

Rögzítsd a sminked és mattítsd a bőröd az abszolút természetes hatású és a transzferálódásra kis mértékben hajlamos Prime Me por alakú púderrel.

Befejezésül sokszorozd meg a sminked tartósságát a Sport Addicted sminkrögzítő spray segítségével, mely nem csak felteszi a pontot az „í”-re, hanem egy kellemes frisse érzetet is kölcsönöz.


A PUPA MASK FRIENDLY AJAKRÚZSAI

Vörös,fukszia, korallpiros, nude.. Miért ne használhatnál ajakrúzst a szájmaszk alatt is? A Made to Last Lip Duo elt és vinyl hatású színt biztosít, emellett a szájmaszk alatt is hosszú időn át kifogástalan marad!

Vagy, ha matt hatást kedveled, válaszd a Tartós Ajakrúzst: folyékony textúrája telt és kifogástalanul tartós színnel vonja be az ajkakat.

Ha nem viselsz ajakrúzst, ne feledd el gyakran hidratálni az ajkaidat. A szájmaszk hosszan tartó használata dehidratáltá teszi és kiszárítja az ajkakat. A Sport Addicted Ajakápoló Balzsamot: ajánljuk számodra: mélyrehatóan hidratálja és egy finom színfátyollal ajándékozza meg az ajkakat.

ÉS A SZÁJMASZK FELETT? EGY TÖKÉLETES TEKINTET!

Már megtanultunk a szemeinkkel mosolyogni! A maszkviselés a tekintetet abszolút főszereplővé léptette elő: gyakran azonban a viselés közben termelődő nedvesség kemény próbatétel elé állítja a szemsminket. Emiatt rendkívül fontos, hogy a legmegfelelőbb termékeket válasszuk.

Egy kitűnő alap érdekében, használd a Prime-Me, szem primereket, melyek egységesítik a bőrszínt és növelik a sminked tartósságát.

A smink teljessé tételéhez lehetőség szerint válaszd a tartós és vízálló összetételeket. Találd meg a kedvenc színed a stift formátumú Made to Last vagy a vagy krém-por formátumú Vamp! Extreme; szemhéjfestékek között; vízálló formulájuk kitűnő időtállóságot garantál.
Emeld ki a tekinteted a Made to Last Definition Eyes, a Sport Addicted Waterproof Liner és Really Waterproof a eyeliner Made to Last vagy a Vamp! Professional, szemtusokkal, szigorúan long lasting és vízálló változatban.

Tedd karakteressé és intenzívebbé a szempilláidat a szempillaspirál segítségével: válaszd az ikonikus Vamp! szempillaspirál víz- és nedvességálló változatát, vagy a hihetetlen izzadságálló formulával rendelkező Sport Addicted szempillaspirált.

Végül pedig, hogy a szemeid tényleg mosolyogjanak, formázd és definiáld a szemöldökeid a számtalan vízálló textúránk között kiválasztott, kedvenc intenzitásoddal.