Images

Vamp! Mascara Waterproof & Made to Last Liner
Tap to zoom
NEW
-30% ÁRLESZÁLLÍTÁS

Vamp! Mascara Waterproof & Made to Last Liner

Próbáld ki a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirálból és a könnyen és vékonyan rajzoló, ultra slim tollas Skinny Liner szemtusból álló készletet. Mindkettőt egy fém díszítőelemmel díszített csinos neszeszerben.
Ref. 040427A001
 

Vamp! Waterproof

A forradalmian új, rendkívül tartós szempillanövelő szempillaspirál.  Mindennek ellenáll: víz, nedvesség, magas hőmérséklet.*
Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. Miért mondjon le a szemsminkről a tengernél vagy sportolás közben?
A ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé. Extrablack.

*Műszeres vizsgálat és használat közben 20 nőn.  
A szín és a smink hatás tartósságának értékelésére vízbe merítést és magas hőmérsékletnek, illetve nedvességnek való expozíciót követően került sor.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

9 ml - Net Wt 0.32 oz

Made to Last Liner

Az intenzív, fekete színű vonalak felülmúlhatatlan időtállóságot biztosítanak, az elkenődés kockázata nélkül. Az idő múlásával is rugalmas és kényelmes marad, ellenállva az víznek és a nedvességnek. A vékony, slim tushegy egyszerű és egyenletes felvitelt biztosít. Rendkívül vékony és a kifogástalan sarkok megrajzolásához szükséges vastag vonalak meghúzásához is tökéletes.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

3,2 ml - 0.108 fl oz

Kézitáska fém díszítőelemmel. Méretek cm-ben: sz 22 x m 14,5.

Vamp! Waterproof

A szabadalmaztatott Pupa összetétel egy rendkívül vízálló Víztaszító Polimert párosít egy Plasztikus Filmbevonóval, mely a szempillákat egyenként beburkolja. A Természetes és Szintetikus Viasz keverék krémes és gazdag, nagy rekonstruáló erejű textúrát biztosítanak.

A puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé.

Made to Last Liner

Krémes és gazdag textúrája egy hajlékony és rugalmas filmet hoz létre, mely tökéletesen tapad a szemhéjra követve a szem természetes alakját a cracking hatás kockázata nélkül.

Vamp! Waterproof

A szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat azok csúcsáig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen.

Miután a textúra teljesen megszáradt, javasolt ismét alkalmazni.
A smink lemosásához használjon Pupa Two-Phase Make-Up Remover lemosót.

Made to Last Liner

A szempillatőtől rajzoljon egy vonalat, a szem belső sarkától kifelé indulva, a szemhéjtus hegyét tartsa a könnycsatorna irányába. A megrajzolt vonal legyen összhangban a szem természetes formájával.