Vamp! Sexy Lashes 011 – Sexy Black
Ajándékozz a szempilláknak érzéki megjelenést a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál segítségével. A csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível: szédítő ívek és a gravitációval versengő új vonalak által kiemelt szempillák.

A hullámos kialakítású, rostból készült maxi kefe nagy mennyiségű anyagfelvitelt, míg és az alsó részén található hosszú szálú sörték ívelést biztosító mechanikai hatás kifejtését teszik lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

Jelly Lip Gloss 
Táplál és hidratál, a selymesen puha, aranyfényben fürdő ajkakért.
Lágyan kényeztető, vadonatúj zselés állag, mely puhán elolvad a bőrön. Használat közben táplál, és nem hagy kellemetlenül ragacsos érzetet. 
A hozzáadott aranyfényű mikrogyöngyök értékes fénypontokat hoznak létre.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Származási hely: Olaszország

18M | 4 ml - 13 fl oz  

Bucket Bag tökéletes mindennapi válltáska

Vamp! Sexy Lashes
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Jelly Lip Gloss 

Alacsony molekulasúlyú hialuronsavval, mely a bőr felső rétegeibe hatolva kellemesen hidratálja és selymesen puhává teszi az ajkakat.

Vamp! Sexy Lashes
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Az intenzívebb méret érdekében a szempillák tövénél végezz cikkcakk mozgást. Használd az applikátor hegyét a legrövidebb szempillák eléréséhez. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni a tekinteted, a szempillaspirált az alsó szempillákra is vidd fel.

Jelly Lip Gloss 

Bármikor, amikor hívogatóan csillogó, ápolt ajkakra vágysz. Használd önmagában, egy természetes színű szájceruza fölé, vagy csillogó fedőrétegként.