Professzionális szem-, arc- és ajaksmink paletta.

Korrektorok, arcpirosítók, selymes tapintású kompakt szemhéjfestékek számtalan, mindig más és más megjelenésért. Ragyogóan fényes hatású ajakrúzsok, ultrafényes ajkakat biztosító ajakfények, és az ajkakat telt és mély színbe öltöztető matt ajakrúzsok.

Back to red, Naturally sexy, Good vibes és Glamour artist: 4 színösszeállítás egy abszolút divattendenciákat megtestesítő sminkért!

Made in Italy Minőség és Dizájn

FACE

3 korrektor
1 kompakt arcpirosító

EYES

6 kompakt szemhéjfesték
1 dupla applikátor

LIPS

2 matt ajakrúzs
2 csillogó ajakrúzs
2 szájfény
1 dupla szem-ajak applikátor

Használd a korrektort a szem alatti sötét foltok és a bőr apró hibáinak elfedésére, majd az arcpirosítót egy hibátlan, természetes és ragyogó arcbőrért. Vidd fel a világosabb szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe és a szemöldökív alá, hogy értékes fénypontokat hozz létre. A mozgó szemhéjon használj köztes tónusokat, míg a sötétebb tónusokat használd a szemsarok intenzívebbé tételéhez és optikai meghosszabbításához. A ajakrúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva.

Döntsd el, hogy milyen végeredményt szeretnél:

  • Matt ajakrúzs: egy kifinomult, bársonyos hatásért.
  • Csillogó ajakrúzs: a vinil hatású, ragyogó színért.
  • Szájfény: a 3D térhatás érdekében a szájfényt a rúzs után vidd fel az ajkak közepére. Használd önmagában, az ajkak teljes felületén, az ultrafényesen csillagó ajkakért.