PUPA MILANO Hűségkártya

A hűségprogram feltételei.

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
1.1 A PUPA MILANO hűségprogram (a "Program") a PUPA Milano Magyar Köztársaság területén található szaküzletei vevőit szolgálja. A program céljai speciális előnyök biztosítása a rendszeres vevőknek, valamint márkahűségük honorálása.
1.2 A programot a PUPA HUNGARY KFT. működteti.
1.3 A kártya és a program valamint a feltételek csak a és kizárólag a PUPA Milano magyarországi üzleteiben érvényesek.

2. RÉSZVÉTEL A PROGRAMBAN
2.1 A programban nagykorú természetes személyek vehetnek részt.
2.2 A programhoz történő cstlakozás feltétele a regisztrációs űrlap helyes és teljes körű kitöltése.
2.3 A regisztrációs űrlap aláírásával a vevő megerősíti, hogy a programban saját akaratából részt kíván venni, hogy megismerte a program általános feltételeit, hogy elolvasta a tájékoztatót és, hogy elfogadja személyes adatainak kezelését, ami a programban történő részvételi igénye feldolgozásához szükséges.
2.4 A programhoz történő csatlakozás nem ruházható át, és csak a regisztrált személy élvezheti a program előnyeit. Ezért az értékesítő személyzet elkérheti a személyazonosságot igazoló dokumentumot a résztvevő személyazonosságának ellenőrzése céljából.
2.5 A regisztrációt töröljük, ha a résztvevő visszaél a Hűségprogrammal, ha a regisztrációkor hamis adatokat szolgáltat, vagy, ha más módon megszegi a program általános feltételeit. Azon a napon, amikor a program gazdája a regisztráció törléséről dönt , érvényét veszti a hűségprogramból származó összes jog, beleértve az addigi időpontig felhalmozott kedvezményeket.
2.6 A résztvevő azonnal be kell, hogy jelentse a program gazdájának, ha elveszíti a kártyát, ekkor meg kell adnia az azonosító adatokat (a vonalkód száma vagy személyes adatai). Az elveszett kártyát letiltjuk.

3. PONTGYŰJTÉSI MÓDOK ÉS EGYÉB ELŐNYÖK
3.1 PONTGYŰJTÉS. A PUPA MILANO üzletekben történő összes vásárlásra a Résztvevő számláján pontokat írunk jóvá. Minden 3000 Ft kiadásra a Résztvevő egy pontot kap. Az első 10 pont elérését követően minden további 10 pontra 2 extra pontot írunk jóvá. Kiárusításkor és akciósan vásárolt termékekre nem jár pont. Egy pont 150 Ft ér. A résztvevő az összegyűjtött pontokért a PUPA MILANO boltjaiban vásárolhat különféle termékeket. A pontok minden naptári év 12. hó 31. napjáig érvényesek. Esetleges egyéb eseményeken, pályázatokon és hasonló alkalmakkor további pontokat lehet szerezni.
3.2 SZÜLETÉSNAPI ENGEDMÉNY. A résztvevő születésnapja előtt és után három nappal két általa kiválasztott árucikket 50%-os engedménnyel vásárolhat meg. Az engedmény egy vásárlásra érvényes. Az üzlet kötelessége, hogy elkérje a személyazonosító dokumentumot.
3.3 HOZD EL A BARÁTNŐIDET. Ha egy már regisztrált résztvevő egy új résztvevőt hoz, az újonnan regisztráló személy az első vásárlásakor 10% engedményt kap, ez a programban való részvétel aktiválását követő 15 napig érvényes, míg a már regisztrált résztvevő számláján 5 extra pontot írunk jóvá.
3.4 PÉNZTÁRI PRÉMIUM. Minden 3. vásárlásnál egy a 4. vásárlásra érvényes 10%-os árengedményre jogosító utalványt adunk.
3.5 KÁRTYAAKTIVÁLÁSI PRÉMIUM. Az újonnan aktivált kártyára az első vásárláskor 10% engedmény jár, ha a vásárlás értéke eléri a 3000 Ft.
3.6 A program keretei között biztosított engedmények nem vonhatók össze más engedményekkel, akciókkal és kiárusításokkal.
3.7 Az engedményeket csak olyan termékre lehet érvényesíteni, ami nem tárgya más engedménynek, akciónak vagy kiárusításnak.

4. EGYÉB RENDELKEZÉSEK
4.1 Kérdéseit, esetleges reklamációját erre a címre küldheti: marketinghungary@pupa.it
4.2 A PUPA MILANO fenntartja a jogot arra, hogy - akár előzetes értesítés nélkül - megváltoztassa a program általános feltételeit, azokat lecserélje, vagy hatályon kívül helyezze. A résztvevők e-mailben kapnak értesítést a program változásairól.
4.3 A jelen feltételek visszavonásig érvényesek.

5. PUPA MILANO KAPCSOLATTARTÁS
5.1 E-mail: marketinghungary@pupa.it
Postai cím: Pupa Hungary Kft., Váci utca 81, 4. Em, 1056 Budapest, Magyarország
Elfogadom a hűségprogram feltételeit