Images

Extreme Primer & Lasting Color Extreme & Extreme Top Coat
Tap to zoom
 

Extreme Primer 

Tartós Alapozó, mely védi a körmöt és ideális alapot képez a Lasting Color Extreme tökéletes tapadásához, fokozva annak tartósságát.

Lasting Color Extreme 

Az Extreme Primer és Extreme Top Coat termékekkel közösen kifejlesztett, telt és intenzív színű körömlakk: egy innovatív rendszer 3 egyszerű lépésben 1. Alapozó 2. Szín 3. Top Coat, mely rendkívüli csillogást, hosszan tartó hatást és rendkívüli tartósságot biztosít (átlag tartósság 9 nap*).  A szín és a top coat kombinációja egy, a természetes fényből létrejött és abból töltekező, egyedülálló folyamatot indít el: a körmön így egy ellenálló filmréteg képződik, mely vetekszik a félig tartós körömlakk uv/led technológiájával, és rendkívüli tartósságot és csillogó végeredményt biztosít a körmök károsítása nélkül. A lapos, legyező formájú, 300 lekerekített sörtéből álló applikátor könnyű és gördülékeny felvitelt és a egyenletes, ellenőrzött színkibocsátást tesz lehetővé.

Extreme Top Coat 
Rögzítő Top Coat, mely a Lasting Color Extreme színnel együtt egységes filmréteget képez a körmön az időtálló csillogó végeredményért és a töredezésmentes tatósságért.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

Praktikus mini kozmetikai táska, melyet bárhova magaddal vihetsz, hogy mindig divatos légy.

Extreme Primer

A különleges Filmképző- és Tapadó Hatónyagok filmréteget képeznek, mely tökéletes tapadást biztosít a körmökön, meghosszabbítva a körömlakk tartósságát.

Lasting Color Extreme

A féltartós technológiától „kölcsönvett” Oligomerek hosszantartó hatást fejtenek ki. Az új generációs Polimer Keveréke rendkívüli csillogást biztosít, míg a magas Pigment-koncentráció telt és egységes színt kölcsönöz.

Extreme Top Coat

Az UV Absorber Fotoiniciátor maximális tartósságot biztosít. Az új generációs Polimer Keverék megőrzi az extra ragyogó hatást, miközben a Rögzítő Hatóanyagok rögzítik a színt és megvédelmet nyújtanak a repedések ellen.

A rendszert tökéletesen tiszta kézen és körmökre alkalmazd.
1. lépés: a Lasting Color Extreme tartósabbá tétele érdekében vigyél fel egy réteg Extreme Primer réteget.
2. lépés: vigyél fel két réteg Lasting Color Extreme színt, a két felvitel között hagyd tökéletesen megszáradni.
3. lépés: az Extreme Top Coat terméket a tökéletesen megszáradt Lasting Color Extreme színre vidd fel a köröm teljes felületére és a körömhegyre a szín megkötése és csillogás és tartósság fokozása érdekében. 
Gyors száradás: nincs szükség UV/LED lámpákra.