HOGY VISELD GONDJÁT AZ ARCODNAK ÉS A TESTEDNEK ÉS A BOLYGÓNAK

Egy szebb bőr és egy jobb világ.

CLEAN FORMULÁK.
Csak hatásos és szükséges összetevőkkel

A bőröd újra rátalál a saját természetére.

Nem elég az étrendet és az életmódot javítani: itt az idő, hogy tegyél valamit a szépségedért is. A Pupa tiszta formulái legalább 86%-ban természetes összetevőkkel rendelkeznek. Kizárólag szükséges és hatásos alapanyagokat használnak. 

 

NEM TARTALMAZ ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐKET.
Tisztelet kérdése.

Annak a környezetnek a védelméhez, amelyben élünk és felnövünk, mindig a többi élőlény tiszteletben tartásán át vezet az út. Emiatt, a kezeléseink összetételének kialakítása során mindig az állati eredetű összetevőktől mentes formulákat helyezzük előtérbe.

 

ÉRZÉKENY BŐRÖN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA KLINIKAILAG ÉS BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT 
NIKKEL-TESZTELT.
Best test.

Minden bőr más és más. Más a színűk, a fototípusuk és az érzékenységük. Emiatt a kezeléseinket minden esetben klinikailag és bőrgyógyászatilag teszteljük különböző etnikai csoportokból származó érzékeny bőrön történő használatra.

 

TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK.
A bolygó súgta meg, hogy milyen összetevőket használjunk 

Minden Pupa krémhez, szérumhoz és kezeléshez természetes eredetű, tesztelt és biztonságos összetevőket választottunk, haszontalan és ránk és a bőrünk számára ártalmas anyagok nélkül. A valódi szépség mindig a természetből ered.

 

FENNTARTHATÓSÁG.
Használat után újrahasznosított alapanyagok
100%-ban újrahasznosítható csomagolások 
Nincs felesleges csomagolóanyag

Az anyag újjászületik.
Hisszük, hogy a fenntarthatóságra minden lehetséges módon törekedni kell. Csomagolásainkhoz újrahasznosított műanyagot, üveget és fsc papírt használunk. Mondjunk nemet a felesleges csomagolásokra és a helyigényes dobozokra. Ügyelünk rá, hogy ne pazaroljuk a mind közül legfontosabb erőforrást: a vizet. És ahol csak lehetséges, élelmiszeripari feldolgozások melléktermékéből eredő alkotóelemeket használunk.