Térfogatnövelő sokkterápia, ha rövid idő alatt keményebb és teltebb mellet szeretne. Használata akkor javasolt, amikor a mell - fogyást, szülést vagy tónusvesztést követően - üresnek tűnik. Ez egy folyékony, gyorsan felszívódó, alakformáló és térfogatnövelő krém. A mellet puha és kellemes filmréteggel vonja be, fokozatosan javítja a szövetek minőségét, elősegítve a térfogat növekedését. 
Eredmény: a bőr azonnal feszesebbé és tónusosabbá válik, a mell feszesebb és tömörebb. 
+ 1cm mellkörfogat 4 hét után.

Nincs hatással a hormonháztartásra
Használata nem javasolt terhesség és szoptatás során
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Gyártás helye: Olaszország

*TESZTELT HATÉKONYSÁG 
A kezelés hatékonyságát 80 nőn tesztelték. 4 hetes, napi kétszeri használatot követően a Bőrgyógyász átlagosan 1,09 cm-es mellkörfogat növekedést mért azoknál a nőknél, akik használták a Breast Enhancer Cream 4 Week Rapid Action krémet. Kettős vak vizsgálat placebo-kontrollált.  40 nő használta a Breast Enhancer Cream 4 Week  
Rapid Action krémet, 40 nő használta a Placebót.

Komplex - a Pupa által szabadalmaztatott - összetétele a Gardenia Asiatica kivonatából származó Volufiline aktív hatóanyagot tartalmaz, mely megkönnyíti a lipidek felhalmozódását a zsírsejtekben és ösztönzi a fiziológiás bőr mechanizmust, mely a zsírréteg vastagságának növekedését okozza, elősegítve a mell térfogatának növekedését. A Szója Protein feszítő hatást fejt ki és javítja a tónust.
Vit-a-like ösztönzi a kollagén szintézist és a magas Bio-soy Complex koncentráció fokozza a sejtek vitalitását. Az E-vitamin a szabad gyökökkel szembeni védőhatást fejt ki, az F-vitamin pedig megerősíti a bőrgátat.
Nincs hatással a hormonháztartásra
Használata nem javasolt terhesség és szoptatás során
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt

A krémet körkörös mozdulatokkal kell felvinni, a mell alsó részétől felfelé haladva, kerülve a mellbimbókat. Kezdeti szakasz: Naponta kétszer legalább 4 héten keresztül. Karbantartási fázis: Naponta egy alkalommal az elért eredmények megtartásához. Ebben a szakaszban altenatívaként használhatja a Breast Enhancer krémet is.