Intenzív kezeléssel átitatott szövet maszk, mely néhány perc alatt fejti ki hatását az azonnal látható eredményért. Segít a faggyúmirigy termelés szabályozásában és a bőr tisztításában. Illatanyagtól mentes összetétel, hogy még gyengédebben viselkedjen a bőrön. Ideális egy fontos este előtt a bőr fényességének ellenőrzéséért.

Vegyes bőrtípus számára
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Gyártás helye: Olaszország

18 ml / 0.60 fl oz

A vékony szövet úgy simul az arcra, mint egy második bőr és hagyja, hogy a kezelés kifejtse intenzív hatását és azonnali eredményt hozzon. A bőrtisztító hatásáról ismert Sárga Nőszirom és Zöld Tea kivonat segít a faggyúmirigy termelés egyensúlyban tartásában és a szennyeződések eltávolításában.

Vegyes bőrtípus számára
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabén mentes

Gyártás helye: Olaszország

Nyissa ki és terítse szét a maszkot. A megtisztított arcra kell felvinni, tökéletesen kell illeszteni a szövetet. Hagyja 15/20 percig hatni és lazítson. Távolítsa el a maszkot és gyengéden masszírozza, hogy a bőr felszívja a fölösleges terméket.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), GLYCERIN, HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LACTIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, IRIS PSEUDACORUS EXTRACT