«Vibráló és napfénnyel teli kontrasztok egy „pozitív hangulatokban” gazdag nyári sminkért! Az energia, melyet a nyári számaim dallama, a nyár, a tengerparti bulik, a szuperszínes koktélokkal teli aperitívek után való vágyakozás szabadít fel!»

KEZDJÜK A SZEMEKTŐL: EGY SZUPER SZEXI TEKINTETÉRT

«Mit ér egy szexi pillantás szuperszexi szempillák nélkül? Az ívelt és telt hatás, a végletekig kihangsúlyozott görbület és a csábereje számomra nélkülözhetetlen. Imádom, ahogy lépésről lépésre a szempilláim szinte felrobbannak... Meglátod, nélkülözhetetlen! A szemsmink paletta, amelyre a többiek csak egy Oh my God! sóhajjal reagálnak. Vagyis inkább Goddess! Imádom a vibráló, meleg színeit, a selyemfényű, fémes és matt finishjeit. E termék segítségével egy valódi Istennő fényében tündökölhetsz, és nyári éjszakákba, trópusi hangulatú, friss koktélok között repít.»

KIFOGÁSTALAN ARCÉRT ÉS AJKAKÉRT, EGY ISTENI ÉS TARTÓS MEGJELENÉSÉRT

«Ha highlighterekről van szó, a „túl sok” egyszerűen nem létezik - magára kell, hogy vonja a figyelmem és le kell, hogy hengereljen! A tiszta, fémes finish és az aranyozott visszaverődések egy valódi istenséghez méltó fényt gyújtanak az arcodon. Így ugorhatsz a Basicről a WOW szintre egy szempillantás alatt!»

 

«Mit várok az ajakrúzsomról? Hogy mindennek, még egy nyár esti, éjféli fürdésnek is ellenálljon.Két ikonikus színárnyalat, a hajnaltól éjszakáig ellenállhatatlan ajkakért. »