A PUPA tökéletes ajándék minden alkalomra!
Mától még különlegesebbé és egyedülállóvá teheted PUPA ajándékodat az exkluzív Gift Box megrendelésével. A termékeket gondosan becsomagoljuk a jellegzetesen a PUPA márkához tartozó vörös színű, értékes ajándékcsomagba, és személyes üzenetet is mellékelhetsz hozzá.

Hogyan rendelhető a Gift Box az online vásárláskor
Nagyon egyszerűen: a megrendelés lezárásakor azon az oldalon, ahol a kézbesítési címet megadod, elegendő kijelölni az «Ez a megrendelés ajándék» opciót, amennyiben meg szeretnéd rendelni a PUPA Gift Boxot (lásd az alábbi ábrát). Ezen felül egy személyes üzenetet is írhatsz, amelyet külön kártyára kinyomtatunk és a csomagba helyezünk. A Gift Box opció kijelölésével a megrendelésedre vonatkozó számlákat csak digitális formában küldjük el az e-mail címedre: így, ha az ajándékot közvetlenül a címzettnek szeretnéd küldeni, a csomagban nem lesznek a termékek árára utaló dokumentumok.

Egyes terméktípusok esetében az ajándék opció nem áll rendelkezésre. Az ajándék opciót ideiglenesen szüneteltethetjük műszaki okok vagy a készletek kimerülése miatt.