Images

Kit Vamp! Sexy Lashes & Vamp! Eye Pencil & Hyalu Shots
Tap to zoom

Kit Vamp! Sexy Lashes & Vamp! Eye Pencil & Hyalu Shots

Merész térfogat. Ívelt hatás. Hatalmas és gigantikus szempillák. 2 az 1-ben vízálló ceruza: szemtus és kajal. Hyalu Shots mélyen hidratál.
Ref. 040483A001
 

Vamp! 100 – Extra Black
Ajándékozz a szempilláknak érzéki megjelenést a Vamp! Sexy Lashes szempillaspirál segítségével. A csábítás ellenállhatatlan eszköze egy veszélyesen szexi tekintetért. Dúsít, megemel és ível: szédítő ívek és a gravitációval versengő új vonalak által kiemelt szempillák.

A hullámos kialakítású, rostból készült maxi kefe nagy mennyiségű anyagfelvitelt, míg és az alsó részén található hosszú szálú sörték ívelést biztosító mechanikai hatás kifejtését teszik lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

6M | Net Wt 0.40 oz - 12 ml 

Vamp! Eye Pencil 100 – Iconic Black
Abszolút siklás, maximális színintenzitás és rendkívüli tartósság egy rendhagyó jellemzőkkel rendelkező ceruzában.
Használata végtelenül egyszerű, hihetetlen könnyedséggel siklik a bőrön és egy precíz és ultra definiált vonalat hagy maga után.
A színkibocsátás azonnali és egyenletes.
Rendkívül tartós, ellenáll a víznek és az izzadságnak. Nem transzferálódik és nem kenődik el.
Használható szemtusként a szemkontúr kihúzásához és kajalként a tekintet intenzívebbé tételéhez.
A csomagolás az ikonikus Vamp! Szempillaspirál alakját utánozza: a visszahúzható hegy és az ergonómikus markolat egyszerű és pontos felvitelt lesz lehetővé.

Klinikailag és szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Németországban készült

24M | Net Wt .012 oz - 0,35 g 

Hyalu Shots
Egy innovatív szérum, mely kizárólag hatásos alkotóelemeket és 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó clean formula jellemez. 
A nagy molekulasúlyú Hialuronsav rendkívüli hidratáló hatást fejt ki az epidermiszben. Az innovatív booster természetes úton serkenti a Hialuronsav szintézist és hosszan tartó hidratálást biztosít. 
A prebiotikus hatóanyag biztosítja a mikrobióta optimális egyensúlyát egy egészséges bőrért. 
A Hyalu Shots szérium minden bőrtípushoz ideális és az optimális hidratáción kívül, állandó használatával az apróbb ráncokat is csökkenti. 
   
A Hyalu Shots szérumot használók 93%-a azonnal hidratáltabb bőrt érzékelt.
A használók 100%-a nyilatkozott úgy, hogy a bőre ragyogóbb, a 97%-a hogy puhább lett.

Műszeres tesztek:
A bőr hidratáltságának 15%-os javulása 28 nap elteltével 

28 napon át, 30 tesztalany részvételével végzett tesztek. 

Érzékeny bőrön történő használatra klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt 
multietnikus tesztpanelen tesztelve
nikkel-tesztelt
nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
parabénmentes
made in Italy

9M | 1.01 fl oz -30 ml 

Válltáska fonott motívummal.

Vamp!
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Vamp! Eye Pencil
Az illékony összetevői és viaszok speciális keverékét tartalmazó különleges „gél hatású” formulája a textúrát a felvitel közben különösen gördülékennyé teszi és fokozza a pigmentek tisztaságát és ezáltal azonnali és egyenletes kibocsátást biztosít.
Az új generációs illékony hatóanyagok extrém tartósságot és tökéletes ellenállóságot biztosítanak a vízzel és az izzadsággal szemben.
Hialuronsavval.

Hyalu Shots
A természet technológiája a szépség szolgálatában: 

Nagy molekulasúlyú Hialuronsav - nagy mennyiségű vizet képes megkötni - egy való hidratáló booster 
Prebiotikus hatóanyag biztosítja a mikrobióta optimális egyensúlyát egy egészséges bőrért.

Vamp! Sexy Lashes
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Az intenzívebb méret érdekében a szempillák tövénél végezz cikkcakk mozgást. Használd az applikátor hegyét a legrövidebb szempillák eléréséhez. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni a tekinteted, a szempillaspirált az alsó szempillákra is vidd fel.

Vamp! Eye Pencil
A tekintet keretbe foglalásához a ceruzát használd szemtusként: a felső szemhéj belső sarkából indulj el és kövesd a szempillák természetes vonalát.
Az intenzívebbé tételéhez a ceruzát használd kajalként a szem belső részére: így kiemeled az írisz geometriáját és színét. 
Ha egy drámaibb hatásra vágysz, használd a felső szemhéj belső vonalán is: hozzájárul a szemspirál hatásának kiemeléséhez..

Hyalu Shots
Használj 3/4 csepp Hyalu Shots szérumot minden reggel az arcon és a nyakon, egy mindennapos hidratáló huzatagért.

Fedezd el a felvivő masszázsnak szentelt Skin Guide útmutatónkat, melynek segítségével még hatékonyabbá válhat a kezelés.