Beauty Advent Calendar

A Pupa korlátozott kiadású, exkluzív adventi szépségkalendáriuma

Tedd különlegessé az karácsonyi ünnepvárást a Pupa exkluzív Adventi Kalendáriumával! 24 szépségápolási meglepetés-termék, hogy az ünnepeket csúcsformában tölthesd! ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS… MAKE-UP!

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK, AMIRE (NEM) VÁRTÁL

Mi is lehetne jobb, mint egy ajándék, ami csak a tiéd? Legyen inkább 24! Ajándékozz másnak és magadnak Pupa adventi kalendáriumot: a tökéletes, varázslatos ajándék, mely meglep minden nap. Mire vársz? Készülj fel az év legszebb visszaszámlálására és számold együtt a Pupával a karácsonyig hátralévő napokat!

 


Élvezd nap, mint nap a díszdoboz afiókjaiból előbúvó szépségápolási meglepetéseket. A dobozt később a smink termékeid rendben tartására vagy ékszereid és kiegészítőid tárolására is felhasználhatod.


Ha kíváncsi vagy és nem bírsz várni vagy egyszerűen csak többet szeretnél megtudni a Beauty Advent Calendar termékről, mutatunk neked néhány képet a dobozban található néhány termékről, amivel meglepni készülünk téged és a szeretteidet! Fedezd fel a kedvenc termékeinkkel kapcsolatos részleteket, különlegességeket és sminkelési tippeket!