GIORGIO FORGANI, PUPA MAKE UP ARTIST

Szakmai tapasztalat
Pályafutását egy bolognai fényképésszel együttműködve, modellek fotózásokra való sminkelésével kezdi. Szenvedélyének és eltökéltségének köszönhetően nagyon rövid időn belül a legrangosabb divattervezőkkel dolgozik együtt a divatbemutatók színfalai mögött, majd fontos nemzetközi kozmetikai márkákkal kezd együttműködni. Szakmai tapasztalata, a női szépség iránti veleszületett érzékenysége, munkája iránti szenvedélye, valamint az a képessége, hogy képes minden nő igényeit a smink nyelvére lefordítani Giorgio-t a „top” make-up artist szakemberek közé emeli.

Szépségkoncepció
„Make-up artist-ként az jelenti a legnagyobb örömöt, amikor az általam kisminkelt hölgyek arcán látom a meglepődést, miután hirtelen szebbnek látják magukat. A smink nem alkímia vagy csak szakértő kezek által végezhető tevékenység, hanem egy bárki által felhasználható eszköz. Egy titok, amellyel mindig a TOP-on maradhatunk. Minden nő szépsége felébreszthető egyszerű és nem feltétlenül látványos vagy nehéz technikákkal... sőt! Ha ezt megértjük, megkezdődik a játék, ami során az irizáló hatásokról és matt hatású púderekről vibráló színekre váltunk, hogy végül a textúrák érzéki világában találjuk magunkat. A PUPA egyszerű alkalmazást és minőséget kínál, és nem feledkezik meg a mai nők igényeiről sem, akik egyre közelebb állnak a divat világához.
Tökéletesen testesíti meg az olasz szellem egységét és veleszületett jó ízlését. Megengedni, hogy formában és szebbnek lássuk magunkat egy olyan lehetőség, ami pozitív magatartást eredményez és segít vonzónak érezni magunkat. Egy álom, ami valóra válik!"


A Pupa-val való együttműködés
A PUPA és Giorgio közötti együttműködés a Made in Italy márka fejlődését és növekedését támasztja alá. Minőség, innováció, design, technológia és szín olvadnak össze ebben a sminkcsaládban, amely ezeket kiváló eredményekkel párosítja.

PUPA MAKE UP. TOP MAKE UP.