Like a Doll Fluid - PUPA Milano
Like a Doll Fluid
6.790 Ft

Like a Doll Fluid

Folyékony smink tökéletesítő, természetes bőr hatás.

30 ml / 1.01 fl oz / 050036010

6.790 Ft
 
1

LIKE A DOLL Pupa alapozó: folyékony, könnyű, „súlytalan”, egyedülállóan érzéki hatás. 
Viselete tökéletes, észrevétlen, mintha láthatatlan selyem lenne az arcodon, ami
természetes, ragyogó külsőt kölcsönöz, enyhítve a bőrhibákat. Az ultrakönnyű textúra egybeolvad a bőrrel a rendkívüli nude hatás biztosításához. Senki nem mondaná meg, hogy alapozó van rajtad. 
Természetes fedés. 6 színárnyalat.

 

Minden bőrtípushoz.
SPF 15
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt.  
Nem komedogén
Parabénmentes
Illatanyagmentes
Alkoholmentes
Származási hely: Olaszország

 

12M

A mikronizált pigmentek  egységesítő hatásúak, a különleges illékony szilikon keverék abszolút komfortérzetet, míg a soft focus porok diffúz fényességet kölcsönöznek.
A Like A Doll folyadék innovatív „shake&shake” összetétele teljes mértékben vízmentes, tehát a pigmentek és szilárd részecskék a folyékony összetevőben szuszpenziót képeznek. 
Idővel a szilárd hányad a fizika törvényeit követve igyekszik leülepedni. Ez egy teljesen természetes, ehhez a különleges szerkezetű összetételhez kapcsolódó jelenség, mely azért szükséges, hogy selymes érintést kölcsönözzön a textúrának a használat közben, és nude look sminket hozzon létre. Szükség esetén rázd össze a terméket, hogy az összetevők ismét elegyedjenek. 
Használat előtt rázd fel.
Minden bőrtípushoz.
SPF 15

Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Nem komedogén
Parabénmentes
Illatanyagmentes
Alkoholmentes

"Shake&shake" formula. A használat előtt alaposan rázd fel, hogy a fedés tökéletesen egyenletes legyen. Nyomj egy kis mennyiségű terméket a kézfejedre, és vidd fel az arc közepétől kifelé apró mozdulatokkal haladva. Ügyelj arra, hogy alaposan árnyald a hajtöveknél. 
Ezt követően dolgozd el az az álltól a nyaktő irányába haladva is a kellemetlen színkülönbség elkerülése érdekében.
Ha professzionális eredményt szeretnél, a termék felviteléhez használd a Pupa Professional Brush termékcsalád Foundation Brush ecsetét, és haladj az arc közepétől az arcélek felé, majd a homloktól az áll felé, és dolgozd el a nyakadon.

 

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

CYCLOHEXASILOXANE,ISODODECANE,VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,DIMETHICONE,CYCLOPENTASILOXANE,ETHYLENE BRASSYLATE,DISTEARDIMONIUM HECTORITE,PHENYL TRIMETHICONE,PEG-10 DIMETHICONE,PROPYLENE CARBONATE,METHICONE,TALC

[ +/- (MAY CONTAIN):

CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES)]

[Ljava.lang.String;@7bc1e03f