Images

Kit Vamp! Forever & Made To Last Liner
Tap to zoom

Kit Vamp! Forever & Made To Last Liner

A Pupa ikonikus szempillaspiráljának Forever változata. Túlméretezett Dús Hatás. Felülmúlhatatlan Tartósság. Eyeliner waterproof filcből készült applikátorral, hosszan tartó.
Ref. 040471A001
 

Vamp! Forever 111 – Forever Black
Az ikonikus Vamp! Szempillaspirál egy rendkívüli Forever változatban egy túlontúl-méretezett, felülmúlhatatlanul tartós és elkenődésmentes dús hatásért. Mindig tökéletes szempillák!
Az ívelt formájú, sűrű és puha rostokból álló kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és ultra bőséges,modulálható, egyenletes dús hatásért.

Klinikailag és szemészetileg tesztelt.
Használata érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is javasolt
Parabénmentes
Olaszországban készült

6M | Net Wt 0.30 oz – 9 ml

Made to Last Liner - 001 Extrablack
Az intenzív, fekete színű vonalak felülmúlhatatlan időtállóságot biztosítanak, az elkenődés kockázata nélkül. Az idő múlásával is rugalmas és kényelmes marad, ellenállva az víznek és a nedvességnek. A vékony, slim tushegy egyszerű és egyenletes felvitelt biztosít. Rendkívül vékony és a kifogástalan sarkok megrajzolásához szükséges vastag vonalak meghúzásához is tökéletes.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készül

6M | Net Wt 0.108 oz – 3,2 ml

City Bag dombornyomott anyagból.

                                                                                                 

Vamp! Forever
A viaszok és texturizáló hatóanyagok exkluzív keveréke intenzívtől a túlméretezettig modulálható dússágot biztosít.   
Az illékony hatóanyagok hosszan tartó hatást biztosítanak a fokozott víz-, izzadság- és nedvességállóság és a magas hőmérsékletnek való ellenállóság érdekében.
A filmképző anyagok rögzítik a terméket a szempillákon egy az idő elteltével változatlan és elkenődésmentes hatásért*.
A benne nagy mennyiségben megtalálható hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást biztosít már az első alkalmazástól.
Hidratáló tulajdonságú Édes Mandulaolajban gazdag és krémes textúrája bevonja, de nem nehezíti el a szempillákat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

*30 önkéntesen elvégzett klinikai teszt.

Made to Last Liner
Krémes és gazdag textúrája egy hajlékony és rugalmas filmet hoz létre, mely tökéletesen tapad a szemhéjra követve a szem természetes alakját a cracking hatás kockázata nélkül.
 

Vamp! Forever
Az optimális termékkibocsátásához kétszer húzd oda és vissza az applikátort a flakonban.
A szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésüld a szempillákat azok csúcsáig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsd a szempillára merőlegesen.
A smink lemosásához használd a Pupa Kétfázisú Sminklemosóját.

Made to Last Liner
A szempillatőtől rajzoljon egy vonalat, a szem belső sarkától kifelé indulva, a szemhéjtus hegyét tartsa a könnycsatorna irányába. A megrajzolt vonal legyen összhangban a szem természetes formájával.