Vamp! Mascara

Eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, szempillanövelő szempillaspirál. Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. Modulálható: lépésről lépésre olyan hatást érhet el, amilyet csak akar. Textúrája krémes, nagy rekonstruáló hatású és a Pupa által kidolgozott, puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

Pupa Volume

A rúzs, mely a rendkívüli smink eredményt hatékony térfogatnövelő kezeléssel kapcsolja össze. Azonnali hatás: telt szín, megrajzolt és fényes ajkak. 7 nap után: szemmel láthatóan dúsabb és hidratált ajkak.* Krémes és kellemes közérzetet biztosító textúrája egyenletes színt és rendkívüli ragyogást biztosít. Ne elégedj meg egy egyszerű rúzzsal!

Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Gyártás helye: Olaszország

A KEZELÉS EREDMÉNYE:

az ajkak térfogata 10 perccel az első alkalmazást követően 5%-kal és 7 napi használat után 12%-kal növekedett. (28 nőn végzett műszeres mérés, akik naponta kétszer viselték a Pupa Volume rúzst. Kettős vak vizsgálat placebo-kontrollált)

Félhold alakú kozmetikai táska minimalista és egyenes vonalú stílussal

Vamp! Mascara

A Pupa összetétele egy Viasz keveréket elegyít egy speciális Polimerrel. A természetes-növényi-szintetikus Viasz keverék a textúrát gazdaggá és krémessé, nagy rekonstruáló erejűvé teszi. A Polimer egy speciális filmbevonó anyag, mely növeli a szempillaspirál rögzítését, csökkenti az elkenődést, ugyanakkor a szempillákat puhává és rugalmassá varázsolja.

Pupa Volume

Összetétele a Gardenia Asiatica bio-kivonatából származó Volufiline aktív hatóanyagot tartalmaz, mely segít a szövetek térfogatának növelésében és az apró ráncok csökkentésében. A Hialuronsav megtartja a hidratáltságot és növeli az ajkak duzzadtságát és teltségét.

Vamp! Mascara

Full color applikáció: a szempillatőtől indulva, cikk-cakkban haladva fésülje a szempillákat a csúcsokig. Javasoljuk a szempillaspirál ismételten történő alkalmazását, az egyik szemről a másikra áttérve, a kívánt hatás eléréséig. A végső kidolgozáshoz az applikátor hegyét tartsa a szempillára merőlegesen. French szempillaspirál alkalmazás: a Vamp! Extrablack és a Vamp! Mascara elegyítése és a szempillák hegyén történő alkalmazás.

Pupa Volume

A rúzs felvitelekor a felső ajak közepétől indulva haladj a sarkok irányába, majd ismételd meg az alsó ajkon, a sarkoktól a középpont felé haladva. Nagy felbontású eredményhez először a párosított színű True Lips vagy. Made To Last Definition Lips ceruzával rajzold meg az ajkak körvonalát. A tökéletes kezeléshez a rúzst legalább naponta 2 alkalommal használd és ismételd meg az alkalmazást legalább 7 egymást követő napon keresztül.