Vamp! 100 – Extra Black
Eredményét és összetételét tekintve forradalmian újszerű, szempillanövelő szempillaspirál. 
Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák által kölcsönzött színpadias hatás, de azok kényelmetlen viselete nélkül. 
Textúrája krémes, nagy rekonstruáló hatású és a Pupa által kidolgozott, puha és sűrű sörtéjű ferde kefe maximális mennyiségű terméket képes felvenni és bőséges, azonnali, egyenletes kibocsátást tesz lehetővé. 

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Parabénmentes
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Gyártás helye: Olaszország

6M | Net Wt 0.32 oz - 9 ml

Lip Care Oil
Egy természetes olaj, mely pillanatok alatt hidratálja és táplálja az ajkakat. A praktikus golyós kiszerelés egy áttetsző finishű, könnyű és vékony filmréteget bocsát ki. Egy valódi szépségápolási kezelés az ultra puha ajkakért.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

18M | 0.32 fl oz – 9,5 ml

Mini neszeszer dombornyomott anyagból.

Vamp!
A természetes eredetű viaszok - Organikus Méhviasz és Karbaubaviasz azonnali extrém dús hatást bíztosítanak. Az innovatív «Lash Sculptor» krosszpolimer megsokszorozza az ívelő hatást a «push up» hatású, ívelt szempillákért. A speciális Filmképző Gyanta megtartja a szempillák helyzetét és ívét és egyedülálló tartósságot biztosít. A hihetetlenül fekete, különleges mikropigmentek intenzív és azonnali színkibocsátást tesznek lehetővé már az első alkalmazástól. A tápláló tulajdonságú Organikus Karitévaj bevonja a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, megőrizve azok rugalmasságát és hajlékonyságát.

Lip Care Oil
Lágyítókban és Rosa Mosqueta csipkebogyó olajokban gazdag formulája puhasággal és hidratálással vonja be az ajkakat és természetes ragyogást hagyva maga után.

Vamp!
A szempillatőtől kiindulva és függőleges mozdulatokkal fésüld át őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. Az intenzívebb méret érdekében a szempillák tövénél végezz cikkcakk mozgást. Használd az applikátor hegyét a legrövidebb szempillák eléréséhez. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni a tekinteted, a szempillaspirált az alsó szempillákra is vidd fel.

Lip Care Oil 
A kezelést az ajkak közepétől indulva a sarkak felé haladva vidd fel, kövesd szád természetes formáját, először a felső, majd az alsó ajakra. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető az ajkakra.