Images

Vamp! Mascara Top Coat Gold
Tap to zoom
 

A nagyon finom gyöngyökkel dúsított gél összetétel csillogó, aranyozott ragyogással ékesíti a szempillákat. A szokásos szempillaspirál fölé, csak a végekre alkalmazva, gyengéd ragyogást kölcsönöz a szempilla teljes hosszában, a rendkívüli ragyogású, elbűvölő külsőért. A merev rostokból készült különleges henger alakú kefe optimális felvitelt tesz lehetővé az alatta lévő szempillaspirál hatásának módosítása nélkül.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Parabénmentes

Olaszországban készült

6M 5 ml / 0.17 fl oz

A könnyű, félig átlátszó gél összetétel könnyen felvihető és gyorsan szárad, maximális komfortérzetet biztosítva a szempilláknak. Rendkívül finom gyöngyökkel dúsítva az értékes, tiszta arany érintésért, és egy különleges gyantával, mely fényes és rugalmas filmréteget biztosít, tartósságot garantálva.

Alacsony allergia kockázat
Szemészetileg tesztelt
Javasolt érzékeny szemhez és kontaktlencsét viselőknek
Parabénmentes

Olaszországban készült

A szokásos szempillaspirál fölé kell felvinni. Csak a szempilla végekre a kíméletes ragyogásért. A szempilla teljes hosszában, a szempillatőtől indulva és függőleges mozdulatokkal fésülve őket, hosszukat követve, a szempillatőtől a csúcsok felé haladva. A még mellbevágóbb hatás érdekében az alsó szempillákra kell felvinni és az alkalmazást a felső külső és belső szempillákon is meg kell ismételni.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, SILICA, CARBOMER, PVP, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE)