Images

Wooden Pencil with mini comb
Tap to zoom
 

Fa ceruza kis fésűvel. Egybeolvad a szemöldökkel és telt színt bocsát ki már az első alkalmazástól, a telt hatású, rendezett végeredményért. A merev hegy pontos és elkenődésmentes vonalak megrajzolását teszik lehetővé.

A fésűt a forma kialakítására és tökéletesítésére fejlesztették ki.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

24 M 1.1 g / Net Wt 0.038 oz

A felhasznált alapanyagok maximális tartósságot biztosítanak. 
Mikrokristályos gyantában gazdag összetétele lehetővé teszi, hogy a termék a szemöldök szálaira tapadjon és azt egy definiált végeredmény érdekében megszínezze és megformázza. Hidratáló és lágyító tulajdonságú Caprylyl Glikolt tartalmaz, mindemellett kiváló antibakteriális hatást is kifejt.
 

A ceruzát apró, könnyed vonásokkal vidd fel a szemöldök szálainak vonalát követve és kitöltve az ritkább területeket. Az applikátort a szempilla formázására és a vonás természetesebbé tételére használd.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYGLYCERYL 2-OLEATE, CAPRYLYL GLYCOL

(+/-) MAY CONTAIN):

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN)

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések