Intenzív szín és selyemfényű finish egy kifinomult, mély tekintetért. A selymes tapintású kompakt textúrája egyenletesen olvad szemhéjon. Hogy miért fogsz beleszeretni? Rendkívül könnyen árnyalható, a tekinteted értékes, ragyogó,fémes visszaverődésekkel emeli ki.

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

6M 1.8 g / Net Wt 0.063 oz

A Selyemfényű textúrát selymes tapintású alapanyagok alkotják, míg az összetételében megtalálható pigmentek egyenleges és gazdag eredményt biztosítanak a szemhéjakon.

Az árnyékok létrehozásához és a tekintet kontúrozásához a szemhéjfestéket a mozgó és a mozdulatlan szemhéj közé, valamint a szem külső sarkának vonalán vidd fel. Használd a Professional Brushes termékcsalád Eye Shader Brush vagy Eye Blending Brush ecsetjét.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PETROLATUM, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77861 (TIN OXIDE)

Contains Carmine as a color additive