Images

Vamp! Nail Polish
Tap to zoom

Vamp! Nail Polish

Sparkling edition gél hatású illatosított körömlakk.
9 ml / 0.30 fl oz    |    Ref. 030168A206
 

Próbáld ki a Vamp! Körömlakkok telt színeivel párosítva Accent vagy kismatched manikűrök létrehozásához.

A Vamp! Eau de Parfum illatváltozataiban készült Vamp! körömlakk, a gyengéden illatozó és csábítóan gél hatású körmökért. 
Mikro és maxi méretű gyöngyökkel dúsított, egyedülálló textúra, mely lenyűgözően szikrázó finishű, háromdimenziós plumpling hatás elérését teszi lehetővé. A körmök teltségét egy a lepattogzásnak különösen ellenálló, szuper fényes és egyenletes színű filmréteg biztosítja.
Az illat a körömlakk száradását követően válik érezhetővé és az összetételében nagy koncentrációban megtalálható illatanyagnak köszönhetően a körmök hosszú időn át illatosak maradnak.
A csomagolása a Vamp! Eau de Parfum miniatűr változata és az ikonikus Vamp! szempillaspirál alakját utánozza és kizárólag ebben a korlátozott kiadásban egy szalaggal ékesített dobozka formáját ölti, mely ajándékcsomagolásnak is tökéletes.
A barázdált kupak aljához rögzített, lapos, legyező formátumú, 300 lekerekített sörtéből álló "fan brush" applikátor könnyű és gördülékeny felvitelt és a szín egyenletes, ellenőrzött kibocsátását biztosítja. 

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor.
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

24 M 9 ml / 0.30 fl oz

Összetétele nagy mennyiségben tartalmaz mikro és maxi gyöngyöket egy lenyűgözően szikrázó hatásért.
A különleges műgyanták és a benne nagy koncentrációban megtalálható nitrocellulóz egy telt és egyenletes színű filmréteg elérését teszik lehetővé, melynek háromdimenziós hatása csakis egy féltartós körömlakkéhoz hasonlítható.
A plaszticizáló anyagok a körömlakknak páratlan lepattogzás elleni ellenállóságot kölcsönöznek és elősegítik a tartós ragyogást.
Az esszencia alakjában megtalálható koncentrált illatanyag tökéletes egyensúlyban áll az összetétellel és a körömlakknak hosszan tartó, diszkrét illatot kölcsönöz.

Csintalan és érzéki illat

<p>Vidd fel a Vamp! Alapoz&oacute;t &amp; Fedőlakkot, hogy v&eacute;dd &eacute;s n&ouml;veld a Vamp! K&ouml;r&ouml;mlakk tart&oacute;ss&aacute;g&aacute;t.<br />
Vigy&eacute;l fel egy r&eacute;teg Vamp! K&ouml;r&ouml;mlakkot.<br />
Vidd fel a Vamp! Alapoz&oacute;t &amp; Fedőlakkot, hogy fokozd a ragyog&aacute;st, a plumping hat&aacute;st, a tart&oacute;ss&aacute;got &eacute;s az illatot.<br />
V&aacute;rj, am&iacute;g minden r&eacute;teg t&ouml;k&eacute;letesen megsz&aacute;rad.&nbsp;<br />
Az illat a k&ouml;r&ouml;mlakk &eacute;s az alapoz&oacute; &amp; fedőlakk sz&aacute;rad&aacute;s&aacute;t k&ouml;vetően v&aacute;lik &eacute;rezhetőv&eacute;.<br />

Próbáld ki önmagukban vagy a Vamp! Körömlakkok telt színeivel párosítva.

Egy accent manikűrhöz vigyél fel egy telt színt minden körmödre és csak a gyűrűs ujjadra egy sparkling színt. Például Vamp! 203 Sensual Red + Vamp! 207 Twinkle Ruby.

Egy mismatched manikűrhoz viszont az egyes körmökre telt és sparkling színeket használj vegyesen. Például Vamp! 201 Fire Red + Vamp! 206 Holiday Red + Vamp! 208 Bordeaux Party + Vamp! 205 Erotic Red.
 

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 60725 (VIOLET 2), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE,FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE) , CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77820 (SILVER), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 73360 (RED 30, RED 30 LAKE)   , CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 12085 (RED 36, RED 36 LAKE)   , CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)