Images

I'm Unique Nail Polish
Tap to zoom
-40% ÁRLESZÁLLÍTÁS

I'm Unique Nail Polish

Matt hatású körömlakk.
5 ml / 0.17 fl oz    |    Ref. 230129A001
 

Az I’m Unique körömlakk rekord idő alatt öltözteti telt színekbe a körmöket. Textúrája egyenletesen felvitelt biztosít és rekord idő alatt szárad.

A 440 sörtéjű, lekerekített, lapos maxi applikátor optimális felvételt és kibocsátást tesz lehetővé.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Parabénmentes
Olaszországban készült

36M 5 ml / 0.17 fl oz

Az I'm Unique Körömlakk gyantákban és plaszticizáló anyagokban gazdag összetétele szuper matt, ellenálló és gyorsan száradó réteget képez. Textúrája magas viszkozitású a plumping hatásért és a telt, sima felületű körmökért.

Nem tartalmaz: toluol, formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) és kámfor
Parabénmentes
Olaszországban készült

A színes körömlakk felvitele előtt mindig használj egy speciális Pupa bázist, hogy megvédd a körmöket és fokozd a körömlakk tartósságát. Vidd fel az I’m Unique színt 2 rétegben, a két felvitel között hagyd tökéletesen megszáradni. Tanács: a tartósság fokozásához a körömlakkot a köröm külső szélére is fel kell felvinni.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, STEARALKONIUM HECTORITE, TRISILOXANE, DIACETONE ALCOHOL, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, OXIDIZED POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)