Images

I'm Unique Nail Polish
Tap to zoom
-40% ÁRLESZÁLLÍTÁS

I'm Unique Nail Polish

Matt hatású körömlakk.
5 ml / 0.17 fl oz    |    Ref. 230129A002
 

Az I’m Unique körömlakk rekordidő alatt öltözteti telt színekbe a körmeidet. Textúrája egyenletes felvitelt biztosít, és extra gyorsan megszárad.
A 440 sörtéből álló, lekerekített, lapos maxi applikátor optimális felvételt és színfelvitelt tesz lehetővé.
Nem tartalmaz: toluolt, formaldehidet, DBP-t (dibutil-ftalátot) és kámfort

Parabénmentes
Származási hely: Olaszország

36M 5 ml / 0.17 fl oz

Az I'm Unique körömlakk gyantákban és plaszticizáló anyagokban gazdag összetétele szuper matt, ellenálló és gyorsan száradó réteget képez. Textúrája magas viszkozitású a plumping hatásért és a telt, sima felületű körmökért.
Nem tartalmaz: toluolt, formaldehidet, DBP-t (dibutil-ftalátot) és kámfort

Parabénmentes
Származási hely: Olaszország

A színes körömlakk felvitele előtt mindig használj egy speciális Pupa alapozó lakkot a körmeid védelme és a szín tartósságának növelése érdekében. Vidd fel az I’m Unique színt 2 rétegben, a két felvitel között hagyd a rétegeket tökéletesen megszáradni. Tanács: a tartósság növeléséhez a körömlakkot a köröm külső szélére is vidd fel.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, STEARALKONIUM HECTORITE, TRISILOXANE, DIACETONE ALCOHOL, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, OXIDIZED POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)