Images

Sparkling Attitude Compact Highlighter
Tap to zoom
-50% ÁRLESZÁLLÍTÁS

Sparkling Attitude Compact Highlighter

Kompakt arcmegvilágító diffúz fényhatás.
6 g / Net Wt 0.211 oz    |    Ref. 050179A001
 

Megvilágítja és hangsúlyozza az arc kiemelkedő részeit, rendkívüli fénypontokat hoz létre egy újszerű, háromdimenziós hatásért. 
A könnyű és selymes textúra gyorsan elolvad az arcon, aranyozott apró gyöngyökkel díszítve az arcot. Hogy miért fogsz beleszeretni? A fénye biztosan meghódít: viseld és állj a reflektorfénybe!

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

12M 6 g / Net Wt 0.211 oz

Könnyű és selymes textúráját gyöngyök és pigmentek keveréke dúsítja, melyek különlegesen fénylő színt kölcsönöznek az arcbőrnek.

A megvilágítót az arc kiemelkedő részeire kell felvinni: a járomcsontra, orrnyeregre, a szemöldökív fölé és alá, és a Cupido-ívre. Önmagában vagy az arcsmink felett is használható. Az enyhe fényhatás eléréséhez a Professional Brushes Round Blusher Brush kerek ecsetével árnyalható, az intenzív, tiszta hatáshoz az Eye Blending Brush használható.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, SILICA, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES)

(Az egyelőre csak Olaszországban elérhető) mobil alkalmazásunkon keresztül érkezett valódi értékelések