Images

4Sun Compact Bronzing Powder - Multi Effect
Tap to zoom
 

Tökéletes az egész évben barna arcért.
A tartó 4 árnyalatra van osztva, melyeket önmagukban vagy egymással kombinálva használhatsz a bőrszínednek tökéletesen megfelelő árnyalat létrehozásához, az évszaknak megfelelően.
Cél: egész évben egészséges, barna és ragyogó kinézet megőrzése.
Könnyű és könnyen árnyalható textúrája a bőrt selymessé és rendkívül simává teszi.
4 színárnyalat 2 párosításban minden bőrtípus kiemeléséhez.

SPF 15
Alacsony allergia kockázat
rgyógyászatilag tesztelt
Parabé
nmentes

Gyártás helye: Olaszország

12M 14 g / Net Wt 0.494 oz

A Soft Focus Porok optikailag csökkentik az esztétkai hibákat és az apró ráncokat, az antioxidáns hatású E- és C-vitamin, valamint a Lecitin segítenek a bőr elöregedésének megelőzésében.

SPF 15
Alacsony allergia kocká
zat
rgyógyászatilag tesztelt
Parabé
nmentes

A Pupa Professional Brush termékcsaládjának Round Blusher Brush ecsetével válaszd ki a bőrszínednek legmegfelelőbb púder árnyalatot vagy keverd össze az árnyalatokat, amíg el nem nyered a számodra ideális színt. Körkörös mozdulatokkal vidd fel a púdert a központi részektől kiindulva és a szélek felé haladva árnyalj. A közepes/sötét árnyalatokat arcpirosítóként és az arc kontúrozásához használd.  A világosabb árnyalatot használd a fix szemhéjon, a bőrszín egységessé és a tekintet intenzívebbé tételéhez.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

TALC, BORON NITRIDE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLOYL GLYCINE, UNDECYLENOYL GLYCINE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, BENZYL SALICYLATE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 15850 (RED 7 LAKE)