4Sun All in One -  Compact Bronzing Powder + blush + highlighter - PUPA Milano
4Sun All in One - Compact Bronzing Powder + blush + highlighter
6.290 Ft

4Sun All in One - Compact Bronzing Powder + blush + highlighter

Bronzosító púder, pirosító és highlighter.

14 g / Net Wt 0.494 oz / 050009003

6.290 Ft
 
1

Több funkciójú paletta a vágyott napbarnított hatásért. A négy részre felosztott palettában a következőket találod: két különböző árnyalatú, természetes és matt BRONZOSÍTÓ PÚDERT, a napbarnított arcszín megalapozásához. Egy PIROSÍTÓT a „bonne mine” hatás létrehozásához az orcákon és egy rendkívül fényes HIGHLIGHTERT az értékes fénypontok létrehozásához.

SPF 15
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Származási hely: Olaszország

 

12M

Összetétele az arc esztétikai hibáit optikailag csökkentő új generációs soft focus porokat és aranyszínű mikrogyöngyöket tartalmaz, amelyek magukba zárják és visszaverik a fényt.  

SPF 15
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes

A természetes napbarnított hatáshoz: vidd fel a kétféle a púder árnyalatot körkörös mozdulatokkal az arc középső részétől indulva, és árnyald az arcélek felé. Használd a Pupa Professional Brush termékcsalád Round Blusher Brush ecsetét.
A sötétebb árnyalatot használd a járomcsontok és az arckontúrok megformázáshoz és az árnyékoláshoz.
Az orcák színezéséhez: vidd fel az arcpirosítót körkörös mozdulatokkal az orcákra, az arc közepétől a halántékok irányába haladva.
Fénypontok létrehozásához: tegyél egy kis mennyiségű highlightert a járomcsont felső részére, az orrnyeregre, az ajak kontúrra. Használd a Pupa Professional Brush termékcsalád Eye Blending Brush ecsetét a nagyobb területek árnyalásához. Ha intenzívebb eredménytt szeretnél elérni, vidd fel a highlightert az ujjbegyeddel.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

1-2 INGREDIENTS:

TALC, DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLOYL GLYCINE, UNDECYLENOYL GLYCINE, POLYBUTENE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, OCTYLDODECANOL, PETROLATUM, CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)
 

3-4 INGREDIENTS:

TALC, BORON NITRIDE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLOYL GLYCINE, UNDECYLENOYL GLYCINE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, BENZYL SALICYLATE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES)

[Ljava.lang.String;@4b761ac3