Images

4Sun All in One -  Compact Bronzing Powder + blush + highlighter

4Sun All in One - Compact Bronzing Powder + blush + highlighter

Bronzosító púder, alapozó krém és világosító
 

Több funkciójú paletta a kívánt napbarnította hatáshoz. A tartó négy részre van osztva és tartalmaz: két különböző árnyalatú, természetes és matt BRONZOSÍTÓ PÚDERT, a napbarnította arcszín megalapozásához. ALAPOZÓ KRÉMET az orcák "bonne mine" hatásához. Egy rendkívül fényes VILÁGOSÍTÓT értékes fénypontok létrehozásához.

SPF 15
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Gyártás helye: Olaszország

Összetétele új generációs Soft Focus Porokat tartalmaz, amelyek optikailag csökkentik az arc esztétikai hibáit, illetve aranyozott Mikro Gyöngyöket, amelyek megragadják és visszaverik a fényt.  

SPF 15
Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes

Természetes napbarnította hatáshoz: a púder árnyalatait körkörös mozdulatokkal vigye fel az arc középső részétől indulva, kifelé haladva árnyaljon. Használd a Pupa Professional Brush termékcsalád Round Blusher Brush ecsetét.
A sötétebb árnyalatot használja a járomcsontokra és az arckontúrokra a formázáshoz és árnyékoláshoz.

Az orcák színezéséhez: az arcpirosítót körkörös mozdulatokkal vidd fel az orcákra, az arc közepétől a halántékok irányába haladva.

Fénypontok létrehozásához: a világosítót vidd fel a járomcsont felső részére, az orrhátra, az ajak kontúrra. Használd a Pupa Professional Brush termékcsalád Eye Blending Brush ecsetét a széles árnyaláshoz. Intenzívebb eredmény érdekében a világosítót az ujjbeggyel vidd fel.