Images

Multifunction Invisibile Sunscreen Spray SPF 6 (200 ml)
Tap to zoom
 

Hidratáló és azonnal száradó láthatatlan napozó spray. Melastim Tech hatóanyaga serkenti a melanin-képződést, gyors és hosszan tartó barnulást biztosít. Teljeskörű védelmet nyújt az UVB, UVA, a nagy hullámhosszú UVA és infravörös sugárzás ellen. A hagyományos napozó termékekben megtalálható szűrőkhöz lépest 2/3-al csökkentett szűrőtartalommal és azonos fényvédelmi faktorral a tengereink élővilágának megóvásáért vállalt fokozott felelősségvállalás jegyében. A fejbőr, a haj és még a színezett haj védelmére is alkalmas.

Alacsony allergia kockázat
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Parabénmentes
Olaszországban készült

12M 200 ml / 6.75 fl oz

Az UVB, UVA és nagy hullámhosszú UVA fényvédő szűrők tökéletesen kiegyensúlyozott elegye és az infravörös sugarak káros hatását gátló innovatív hatóanyaga hatékony és teljeskörű védelmet nyújtanak a bőr számára. Az exkluzív Melastim Tech melanin stimulátor egyenletesen oszlik el a felhám minden rétegén, gyorsítja és tartóssá teszi a barnulást.

A napozás előtt permetezd a teljes testfelületre bő mennyiségben kb. 10 cm távolságból, a bőrön képződő védőréteg kialakulásához hagyd megszáradni anélkül, hogy kézzel hozzáérnél. Folyamatos permetezés 360°-ban.

Az összetevők listája folyamatosan frissül. Ugyanakkor kérjük, hivatkozzanak a csomagoláson feltüntetett összetételre.

ALCOHOL DENAT, C12-15 ALKYL BENZOATE, OCTYLDODECYL CITRATE CROSSPOLYMER, SORBETH-2/OLEATE/DIMER DILINOLEATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYL SALICYLATE, OCTOCRYLENE, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIHYDROXY METHYLCHROMONYL PALMITATE, PHYSALIS ANGULATA EXTRACT, LIMONENE, TOCOPHERYL ACETATE